Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Gatos Turtle Hermit Sport School
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Osmanov verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanov met een sublieme pass. Zablah rent richting de bal. Zablah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Gatos - Turtle Hermit Sport School 0:1

23e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Amador is nu in balbezit. Amador met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Osmanov kopt de bal weg. Zablah rent richting de bal. Greenwood is nu in balbezit. Almendra onderschept slim de pass. Almendra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Almendra rent richting de bal. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Rosa rent richting de bal. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Gatos 60%, Turtle Hermit Sport School 40%.
Victoria Gatos - Turtle Hermit Sport School 0:1

46e minuut.
Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Turcios rent richting de bal. Turcios geeft een lange en hoge pass. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zablah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Gatos - Turtle Hermit Sport School 0:2

48e minuut.
Vigil rent richting de bal. Vigil geeft een lange en hoge pass. Osmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanov haalt uit met een fantastische trap. Alas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Gatos - Turtle Hermit Sport School 0:3

58e minuut.
Inworp. Cerritos met een snelle inworp. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela geeft een hoge lob. Komočar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Moreno geeft een lange en hoge pass. Osmanov is nu in balbezit. Osmanov met een sublieme pass. Zablah heeft problemen om de bal te vangen. Zablah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Zablah rent richting de bal. Moreno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Almendra rent richting de bal. Osmanov rent richting de bal. Osmanov speelt de bal door. Daar is Zablah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zablah schiet op doel. Alas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Gatos - Turtle Hermit Sport School 0:4

82e minuut.
Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki met een sublieme pass. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanov rent richting de bal. Osmanov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alas met een sublieme pass. Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moreno. Moreno krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Turcios raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Turcios kan niet meer verder spelen. Obando komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal met de wreef. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes verovert de bal door een tackle van achteren. Fletes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco met een sublieme pass. Siu Ki rent richting de bal. Siu Ki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Greenwood rent richting de bal. Greenwood geeft een hoge lob. Almendra probeert de bal aan de voet te houden. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zablah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Gatos 66%, Turtle Hermit Sport School 34%.
Victoria Gatos - Turtle Hermit Sport School 0:4