Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Galácticos Olimpia Deportivo
Normal Tactiek Catenaccio
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 32.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Chain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agüero met een snel genomen vrije trap. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chain is nu in balbezit. Coca verovert de bal door een tackle van achteren. Coca speelt de bal door. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Bastidas met een sublieme pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal met de wreef. Macia rent richting de bal. Macia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is De Luca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal zonder na te denken. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Reyes met een sublieme pass. Coca speelt de bal door. Bacca rent richting de bal. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Galácticos 72%, Olimpia Deportivo 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:0

57e minuut.
Coca is nu in balbezit. Ruiz rent richting de bal. Ruiz passt de bal in één keer door. Donaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Donaire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:1

57e minuut.
Gutierrez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaido komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ruiz draait met de bal, schiet en ... Cueva met een sublieme pass. Daar is Donaire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coca rent richting de bal. Coca schiet op doel. Maas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapata komt het veld opgelopen. Chinchilla komt het veld opgelopen. Rovelo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Rovelo rent richting de bal. Rovelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:3

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bandes komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zapata geeft de bal voor. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz geeft een hoge lob. Rovelo rent richting de bal. Rovelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:4

79e minuut.
Bandes geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chain met een snelle inworp. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rovelo is nu in balbezit. Rovelo met een sublieme pass. Ruiz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zapata neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovelo probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:5

84e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz geeft een hoge lob. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo haalt uit met een fantastische trap. Maas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:6

85e minuut.
Chinchilla passt de bal met de wreef. Rovelo rent richting de bal. Rovelo passt de bal zonder na te denken. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:7

86e minuut.
De Luca rent richting de bal. Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz met een sublieme pass. Rovelo is nu in balbezit. Rovelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rovelo de bal. Rovelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Galácticos 78%, Olimpia Deportivo 22%.
Victoria Galácticos - Olimpia Deportivo 0:8