Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Soroceni` Chişinău arsenal,,
Normal Tactiek barajj
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 61.5
poor Schieten incredible
poor Passen formidable
poor Verdedigen good


2e minuut.
Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ speelt de bal door. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Petelca de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mariţoi de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:1

2e minuut.
Cozmalî bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozmalî passt de bal met de wreef. Boubalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jemioła kopt de bal weg. Mariţoi heeft problemen om de bal te vangen. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Costovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:2

6e minuut.
Răducan springt en kopt de bal. Mariţoi heeft problemen om de bal te vangen. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. Costovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:3

7e minuut.
Jemioła rent richting de bal. Jemioła passt de bal in één keer door. Piţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ geeft een lange en hoge pass. Răducan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzhingozov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boubalan is nu in balbezit. Piţ onderschept slim de pass. Piţ geeft een lange en hoge pass. Costovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nichifor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:4

11e minuut.
Olăraş met een snelle inworp. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov geeft een hoge lob. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokołowski met de inworp. Piţ met een sublieme pass. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Daar is Răducan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariţoi onderschept slim de pass. Mariţoi geeft een lange en hoge pass. Tatara geeft een lange en hoge pass. Eghibarian kopt de bal weg. Costovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:5

18e minuut.
Piţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ met een sublieme pass. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Costovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:6

19e minuut.
Dzhingozov passt de bal zonder na te denken. Răducan heeft problemen om de bal te vangen. Piţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ geeft de bal voor. Nichifor maakt een snoekduik en kopt de bal. Costovici bokst de bal weg.

21e minuut.
Piţ speelt de bal door. Petelca met een sublieme pass. Dzhingozov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Răducan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducan schiet op doel. Costovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nichifor maakt een snoekduik en kopt de bal. Costovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:7

22e minuut.
Dzhingozov probeert de bal met de borst te controleren. Dzhingozov passt de bal in één keer door. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Nichifor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:8

23e minuut.
Răducan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciaprihin. Răducan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sokołowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Piţ heeft problemen om de bal te vangen. Piţ speelt de bal door. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mariţoi de bal onder controle te krijgen. Costovici bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:9

25e minuut.
Cozmalî met een sublieme pass. Ileaşenco rent richting de bal. Ileaşenco passt de bal in één keer door. Daar is Răducan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:10

28e minuut.
Piţ is nu in balbezit. Nichifor rent richting de bal. Mariţoi verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan onderschept slim de pass. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:11

30e minuut.
Doeltrap. Costovici trapt de bal weg. Dzhingozov kan de bal niet met de borst controleren. Dzhingozov geeft een hoge lob. Nichifor krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Piţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ passt de bal in één keer door. Nichifor rent richting de bal. Nichifor schiet op doel. Petelca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:12

35e minuut.
Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan passt de bal met de wreef. Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichifor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:13

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jemioła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piţ geeft een hoge lob. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:14

39e minuut.
Răducan rent richting de bal. Ileaşenco met een sublieme pass. Răducan rent richting de bal. Klungelig pakt Răducan de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Costovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dzhingozov neemt de hoekschop. Răducan rent richting de bal. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:15

40e minuut.
Nichifor passt de bal zonder na te denken. Tatara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatara geeft een lange en hoge pass. Boubalan kan de bal niet met de borst controleren. Dzhingozov geeft een lange en hoge pass. Costovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Jemioła met een snelle inworp. Piţ met een sublieme pass. Răducan controleert de bal met de borst. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Costovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Dzhingozov probeert naar een medespeler te passen. Piţ is nu in balbezit. Piţ passt de bal zonder na te denken. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ileaşenco probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski speelt de bal door. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor schiet op doel. Costovici bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 85%, arsenal,, 15%.
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:16

46e minuut.
Gamargo met een sublieme pass. Jemioła rent richting de bal. Jemioła geeft een hoge lob. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petelca heeft problemen om de bal te vangen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Costovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nichifor geeft een lange en hoge pass. Costovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mariţoi controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răducan rent richting de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:17

49e minuut.
Dzhingozov geeft een lange en hoge pass. Petelca kopt de bal weg. Piţ probeert naar een medespeler te passen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:18

50e minuut.
Jemioła speelt de bal door. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov passt de bal in één keer door. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Costovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Gamargo geeft de bal voor. Mariţoi kopt de bal weg. Ileaşenco heeft problemen om de bal te vangen. Răducan rent richting de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:19

55e minuut.
Boubalan is nu in balbezit. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Răducan met een sublieme pass. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:20

58e minuut.
Boubalan rent richting de bal. Boubalan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzhingozov met de inworp. Piţ geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Costovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Casco is nu in balbezit. Casco passt de bal met de wreef. Jemioła heeft problemen om de bal te vangen. Jemioła geeft de bal voor. Nichifor kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:21

61e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov passt de bal in één keer door. Răducan probeert naar een medespeler te passen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jemioła speelt de bal door. Răducan is nu in balbezit. Răducan geeft een hoge lob. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichifor passt de bal zonder na te denken. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:22

67e minuut.
Dzhingozov is nu in balbezit. Daar is Dzhingozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhingozov geeft de bal voor. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:23

68e minuut.
Ileaşenco met een sublieme pass. Dzhingozov is nu in balbezit. Dzhingozov passt de bal in één keer door. Nichifor rent richting de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costovici trapt de bal weg. Jemioła kopt de bal weg. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Costovici trapt de bal weg van het doel. Dzhingozov kopt de bal weg. Răducan is nu in balbezit. Răducan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:24

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzhingozov met de inworp. Piţ geeft de bal voor. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dzhingozov probeert naar een medespeler te passen. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski speelt de bal door. Klungelig pakt Dzhingozov de bal. Dzhingozov geeft de bal voor. Costovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:25

85e minuut.
Mariţoi is nu in balbezit. Răducan verovert de bal door een tackle van achteren. Ileaşenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan onderschept slim de pass. Răducan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:26

89e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Răducan de bal. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Costovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 87%, arsenal,, 13%.
`Soroceni` Chişinău - arsenal,, 0:27