Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Optimistas Limonense
Normal Tactiek Futbol moderno 2
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 53.7
weak Schieten outstanding
hopeless Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Inworp. Fanara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ballesteros trapt de bal weg van het doel. Hetényi met een sublieme pass. Daar is Fanara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hetényi met een sublieme pass. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terneux met een snelle inworp. Miauczyński geeft een lange en hoge pass. Leśniewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Castellón rent richting de bal. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:3

8e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal in één keer door. Fisher is nu in balbezit. Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Miauczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:4

10e minuut.
Fanara kopt de bal weg. Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Revollo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:5

13e minuut.
Ezer probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski speelt de bal door. Daar is Miauczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hetényi verovert de bal door een tackle van achteren. Hetényi passt de bal in één keer door. Terneux bereikt de bal nog maar net als eerste. Terneux geeft een lange en hoge pass. Miauczyński springt en kopt de bal. Revollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Castellón onderschept slim de pass. Terneux kan de bal niet met de borst controleren. Terneux geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:6

16e minuut.
Daar is Ballesteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villagra met een sublieme pass. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel. Revollo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:7

20e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski geeft een lange en hoge pass. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:8

21e minuut.
Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi met een sublieme pass. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Revollo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:9

24e minuut.
Castellón kopt de bal weg. Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miauczyński de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Castellón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aldrich speelt de bal door. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi met een sublieme pass. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Álvarez trapt de bal weg. Klungelig pakt Fisher de bal. Miauczyński met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Revollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hetényi met een sublieme pass. Terneux is nu in balbezit. Terneux speelt de bal door. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Genovesi speelt de bal door. Fanara rent richting de bal. Fanara passt de bal met de wreef. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Miauczyński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Galindo de bal onder controle te krijgen. Ballesteros rent richting de bal. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ócsai kopt de bal weg. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi passt de bal met de wreef. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:10

36e minuut.
Jara rent richting de bal. Fanara verovert de bal door een tackle van achteren. Fanara geeft de bal voor. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:11

38e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Miauczyński speelt de bal door. Terneux is nu in balbezit. Terneux geeft een lange en hoge pass. Leśniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:12

39e minuut.
Ócsai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Terneux de bal. Terneux speelt de bal door. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Genovesi speelt de bal door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fanara de bal. Fanara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Optimistas 82%, Limonense 18%.
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:12

46e minuut.
Fanara geeft de bal voor. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:13

49e minuut.
Ócsai verovert de bal door een tackle van achteren. Ócsai passt de bal met de wreef. Terneux probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Revollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski passt de bal in één keer door. Álvarez met een sublieme pass. Klungelig pakt Hetényi de bal. Hetényi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:14

55e minuut.
Ezer geeft de bal voor. Fisher kopt de bal weg. Terneux bereikt de bal nog maar net als eerste. Terneux geeft een hoge lob. Leśniewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:15

56e minuut.
Terneux geeft een hoge lob. Leśniewski rent richting de bal. Ballesteros begaat een overtreding. Ballesteros krijgt een gele kaart. Leśniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miauczyński wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Villagra trapt de bal weg. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Ócsai speelt de bal door. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:16

58e minuut.
Terneux met een sublieme pass. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi met een sublieme pass. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Terneux probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński passt de bal met de wreef. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Revollo speelt de bal door. Amborsi kopt de bal weg. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... Revollo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fanara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi met een sublieme pass. Daar is Castellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński schiet op doel. Revollo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:17

69e minuut.
Genovesi rent richting de bal. Ócsai met een sublieme pass. Terneux probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Terneux kopt de bal weg. Klungelig pakt Miauczyński de bal. Hetényi speelt de bal door. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski schiet op doel. Revollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:18

72e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi geeft een hoge lob. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Revollo trapt de bal weg van het doel. Ócsai kopt de bal weg. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ócsai met een sublieme pass. Fanara heeft problemen om de bal te vangen. Fanara speelt de bal door. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. Revollo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Fanara geeft een lange en hoge pass. Fisher kopt de bal weg. Terneux bereikt de bal nog maar net als eerste. Terneux geeft de bal voor. Leśniewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Hetényi probeert naar een medespeler te passen. Fanara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanara passt de bal met de wreef. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. Revollo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fisher geeft een hoge lob. Aldrich kopt de bal weg. Klungelig pakt Hetényi de bal. Hetényi geeft een hoge lob. Leśniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Revollo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:19

87e minuut.
Klungelig pakt Leśniewski de bal. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal met de wreef. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Optimistas 86%, Limonense 14%.
Escarabajos Optimistas - Limonense 0:20