Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAI Rebeldia CD Plaza Amador
He Vuelto!!!! Tactiek TEUTON
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.2 gemiddelde waardering 42.1
weak Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


22e minuut.
Waleski geeft een hoge lob. Basto controleert de bal met de borst. Darda met een sublieme pass. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel. Blake probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Acem onderschept slim de pass. Acem passt de bal met de wreef. Manuel rent richting de bal. Manuel haalt uit met een fantastische trap. Blake kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Araba kopt de bal weg. Pačev bereikt de bal nog maar net als eerste. Araba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pačev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Manuel neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI Rebeldia - CD Plaza Amador 0:1

32e minuut.
Parker rent richting de bal. Pačev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker verovert de bal door een tackle van achteren. Manuel onderschept slim de pass. Manuel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Manuel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gualtieri komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Acem maakt een snoekduik en kopt de bal. Pačev is nu in balbezit. Blake speelt de bal door. Pačev heeft problemen om de bal te vangen. Pačev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Acem bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dadaşov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pačev rent richting de bal. Pačev schiet op doel. Blake bokst de bal weg.

38e minuut.
Araba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ziemniak zal de hoekschop nemen. Gualtieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualtieri schiet op doel. Blake verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAI Rebeldia 71%, CD Plaza Amador 29%.
CAI Rebeldia - CD Plaza Amador 0:1

49e minuut.
Daar is Dadaşov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadaşov geeft een lange en hoge pass. Pačev is nu in balbezit. Pačev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAI Rebeldia - CD Plaza Amador 0:2

72e minuut.
Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak met een sublieme pass. Daar is Parker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pačev is nu in balbezit. Pačev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dadaşov rent richting de bal. Dadaşov geeft een lange en hoge pass. Parker heeft problemen om de bal te vangen. Pačev rent richting de bal. Pačev draait met de bal, schiet en ... Blake verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dadaşov met de inworp. Armijo is nu in balbezit. Acem verovert de bal door een tackle van achteren. Acem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ziemniak speelt de bal door. Pačev rent richting de bal. Pačev passt de bal met de wreef. Gualtieri rent richting de bal. Gualtieri draait met de bal, schiet en ... Blake kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAI Rebeldia 84%, CD Plaza Amador 16%.
CAI Rebeldia - CD Plaza Amador 0:2