Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Ratas JLGM
Normal Tactiek JUL
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 41.5
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Araba is nu in balbezit. Weineck verovert de bal door een tackle van achteren. Weineck probeert naar een medespeler te passen. Kalník heeft problemen om de bal te vangen. Kalník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Arcipreste verovert de bal door een tackle van achteren. Arcipreste geeft een lange en hoge pass. Mystek kopt de bal weg. Daar is Kalník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalník schiet op doel. Yatiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Araba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mystek verovert de bal door een tackle van achteren. Mystek geeft de bal voor. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Almazán geeft een hoge lob. Daar is Ros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros met een sublieme pass. Kalník is nu in balbezit. Kalník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Corella geeft een hoge lob. Weineck kopt de bal weg. Daar is Newmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki rent richting de bal. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Newmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Arcipreste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcipreste met een sublieme pass. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel. Yatiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mystek verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki rent richting de bal. Almazán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Almazán krijgt een gele kaart. Krasucki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mystek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - JLGM 0:1

20e minuut.
Ros geeft de bal voor. Corella kopt de bal weg. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Newmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ros zal de hoekschop nemen. Krasucki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ros kopt de bal weg. Kalník controleert de bal met de borst. Newmann is nu in balbezit. Kalník verovert de bal door een tackle van achteren. Kalník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - JLGM 0:2

23e minuut.
Arcipreste probeert naar een medespeler te passen. Kalník rent richting de bal. Ros met een sublieme pass. Kalník rent richting de bal. Kalník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - JLGM 0:3

31e minuut.
Arcipreste speelt de bal door. Kalník heeft problemen om de bal te vangen. Kalník passt de bal met de wreef. Ros is nu in balbezit. Ros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Almazán geeft de bal voor. Inworp. Ros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalník rent richting de bal. Kalník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros passt de bal zonder na te denken. Krasucki rent richting de bal. Krasucki draait met de bal, schiet en ... Yatiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - JLGM 0:4

34e minuut.
Yatiz trapt de bal weg van het doel. Arcipreste kopt de bal weg. Ros met een sublieme pass. Krasucki rent richting de bal. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Yatiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Weineck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weineck passt de bal in één keer door. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel. Yatiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - JLGM 0:5

39e minuut.
Yatiz met een harde bal richting middenveld. Ros kopt de bal weg. Mystek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krasucki de bal. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Arcipreste is nu in balbezit. Arcipreste speelt de bal door. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Yatiz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Tovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mystek is nu in balbezit. Mystek speelt de bal door. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Weineck bereikt de bal nog maar net als eerste. Weineck geeft de bal voor. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ... Yatiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - JLGM 0:6

42e minuut.
Flores speelt de bal door. Forsaythe is nu in balbezit. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Arcipreste rent richting de bal. Arcipreste met een sublieme pass. Newmann is nu in balbezit. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ros kopt de bal weg. Klungelig pakt Corella de bal. Kalník rent richting de bal. Kalník draait met de bal, schiet en ... Yatiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ratas 80%, JLGM 20%.
F.C. Ratas - JLGM 0:6

49e minuut.
Weineck passt de bal met de wreef. Dinu is nu in balbezit. Dinu speelt de bal door. Krasucki rent richting de bal. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Arcipreste passt de bal zonder na te denken. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kalník de bal. Kalník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vega speelt de bal door. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mystek. Mystek krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros passt de bal met de wreef. Daar is Newmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dely Valdés met een sublieme pass. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mystek is nu in balbezit. Mystek speelt de bal door. Krasucki is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Ros is nu in balbezit. Ros geeft de bal voor. Klungelig pakt Newmann de bal. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Yatiz met een harde bal richting middenveld. Arcipreste kopt de bal weg. Kalník rent richting de bal. Kalník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Almazán passt de bal met de wreef. De los Cobos is nu in balbezit. Weineck begaat een overtreding. De los Cobos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De los Cobos kan niet meer verder spelen. Berrocal komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Ros speelt de bal door. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yatiz met een harde bal richting middenveld. Weineck is nu in balbezit. Forsaythe is nu in balbezit. Weineck verovert de bal door een tackle van achteren. Weineck geeft een lange en hoge pass. Yatiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalník is nu in balbezit. Kalník schiet op doel. Yatiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Almazán verovert de bal door een tackle van achteren. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros speelt de bal door. Kalník rent richting de bal. Kalník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - JLGM 0:7

81e minuut.
Arcipreste probeert naar een medespeler te passen. Weineck geeft een lange en hoge pass. Corella onderschept slim de pass. Kalník rent richting de bal. Kalník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Ratas - JLGM 0:8

86e minuut.
Klungelig pakt Krasucki de bal. Tovar is nu in balbezit. Tovar speelt de bal door. Ros is nu in balbezit. Ros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Ratas 75%, JLGM 25%.
F.C. Ratas - JLGM 0:8