Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borrachos Hijos PIMBA`S F. C.
Normal Tactiek THE REVENAT
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 50
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Vanoverschelde kopt de bal weg. McGwire rent richting de bal. McGwire passt de bal met de wreef. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde schiet op doel. Montilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Zagal passt de bal in één keer door. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde passt de bal in één keer door. McGwire rent richting de bal. McGwire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:1

4e minuut.
Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vanoverschelde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vanoverschelde springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Zagal probeert naar een medespeler te passen. Bah rent richting de bal. Bah geeft de bal voor. Vanoverschelde heeft problemen om de bal te vangen. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt McGwire de bal. McGwire schiet op doel. Montilla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:2

8e minuut.
Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal passt de bal met de wreef. Morris met een sublieme pass. McGwire rent richting de bal. McGwire draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cornejo geeft een lange en hoge pass. Zagal is nu in balbezit. Zagal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Morris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagal probeert naar een medespeler te passen. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:3

12e minuut.
Vanoverschelde geeft de bal voor. McGwire is nu in balbezit. Caballero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McGwire is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McGwire legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Montilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Arrocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zagal rent richting de bal. Zagal passt de bal in één keer door. McGwire rent richting de bal. McGwire haalt uit met een fantastische trap. Montilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:4

22e minuut.
Zagal passt de bal met de wreef. Vanoverschelde rent richting de bal. Parris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanoverschelde raakt geblesseerd tijdens het duel. McGwire zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Montilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:5

24e minuut.
Zagal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cornejo de bal. McGwire rent richting de bal. McGwire schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:6

28e minuut.
Morris is nu in balbezit. Morris passt de bal in één keer door. Vanoverschelde is nu in balbezit. Klungelig pakt McGwire de bal. McGwire haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montilla probeert naar een medespeler te passen. Bah kopt de bal weg. McGwire met een sublieme pass. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. Montilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Arrocha probeert de bal aan de voet te houden. De Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal geeft de bal voor. Cornejo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zagal onderschept slim de pass. Zagal passt de bal in één keer door. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire haalt uit met een fantastische trap. Montilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:7

35e minuut.
Valentine speelt de bal door. Morris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parris de bal. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McGwire rent richting de bal. McGwire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:8

37e minuut.
Vanoverschelde geeft een hoge lob. Arrocha heeft problemen om de bal te vangen. McGwire is nu in balbezit. McGwire draait met de bal, schiet en ... Montilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:9

37e minuut.
Klungelig pakt Montero de bal. Cornejo is nu in balbezit. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire is nu in balbezit. McGwire draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha is nu in balbezit. McGwire onderschept slim de pass. McGwire haalt uit met een fantastische trap. Montilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:10

40e minuut.
Inworp. Zagal met een snelle inworp. Cornejo rent richting de bal. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Montilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:11

45e minuut.
Bah is nu in balbezit. Bah geeft de bal voor. Daar is Vanoverschelde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanoverschelde schiet op doel. Montilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Hijos 87%, PIMBA`S F. C. 13%.
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:12

50e minuut.
Zagal passt de bal in één keer door. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:13

51e minuut.
Cornejo passt de bal in één keer door. Bah is nu in balbezit. Bah probeert naar een medespeler te passen. McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. McGwire draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bah speelt de bal door. Cornejo rent richting de bal. Cornejo passt de bal in één keer door. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:14

55e minuut.
Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal geeft een lange en hoge pass. Caballero probeert de bal aan de voet te houden. McGwire rent richting de bal. McGwire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:15

57e minuut.
McGwire bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrocha is nu in balbezit. McGwire onderschept slim de pass. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Montilla trapt de bal weg van het doel. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris passt de bal met de wreef. McGwire rent richting de bal. McGwire haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
McGwire controleert de bal met de borst. McGwire met een sublieme pass. Vanoverschelde met een sublieme pass. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:16

64e minuut.
Bah is nu in balbezit. Bah geeft een lange en hoge pass. Arrocha heeft problemen om de bal te vangen. McGwire rent richting de bal. McGwire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:17

66e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo onderschept slim de pass. Cornejo probeert naar een medespeler te passen. Daar is McGwire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGwire haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valentine rent richting de bal. Bah verovert de bal door een tackle van achteren. Bah probeert naar een medespeler te passen. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:18

71e minuut.
Morris geeft de bal voor. Vanoverschelde is nu in balbezit. Vanoverschelde passt de bal in één keer door. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Parris de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zagal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vanoverschelde rent richting de bal. Vanoverschelde schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:19

74e minuut.
Morris passt de bal zonder na te denken. Zagal speelt de bal door. Vanoverschelde met een sublieme pass. Klungelig pakt McGwire de bal. McGwire schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Valentine met een sublieme pass. De Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bah onderschept slim de pass. Bah geeft een hoge lob. Vanoverschelde krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:20

84e minuut.
Morris probeert naar een medespeler te passen. Cornejo is nu in balbezit. Arrocha rent richting de bal. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:21

87e minuut.
Zagal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vanoverschelde kopt de bal weg. Bramwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:22

90e minuut.
Montilla speelt de bal door. Morris kopt de bal weg. Klungelig pakt Arrocha de bal. Cornejo rent richting de bal. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borrachos Hijos 75%, PIMBA`S F. C. 25%.
Borrachos Hijos - PIMBA`S F. C. 0:23