Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borac FK Kuti
Normal Tactiek 4-4-2
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten formidable
poor Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Mešter speelt de bal door. Spaljević kopt de bal weg. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk geeft een hoge lob. Settura springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:1

4e minuut.
Delporte probeert naar een medespeler te passen. Settura is nu in balbezit. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura rent richting de bal. Settura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:2

5e minuut.
Klungelig pakt Perišić de bal. Arsić rent richting de bal. Settura onderschept slim de pass. Settura schiet op doel. Mešter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Arsić bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal zonder na te denken. Settura is nu in balbezit. Settura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:3

10e minuut.
Settura verovert de bal door een tackle van achteren. Settura passt de bal in één keer door. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk geeft een hoge lob. Settura krijgt zijn hoofd ertegen. Mešter bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polczyk neemt de hoekschop. Settura krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Arsić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gurović de bal. Nikić is nu in balbezit. Gurović verovert de bal door een tackle van achteren. Gurović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Arsić rent richting de bal. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević met een sublieme pass. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Settura de bal. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bäumler onderschept slim de pass. Bäumler met een sublieme pass. Settura is nu in balbezit. Klungelig pakt Settura de bal. Settura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arsić kopt de bal weg. Gómez is nu in balbezit. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Piosik rent richting de bal. Piosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:4

22e minuut.
Perišić passt de bal met de wreef. Daar is Beatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura draait met de bal, schiet en ... Mešter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Settura de bal. Settura draait met de bal, schiet en ... Mešter bokst de bal weg.

26e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Edvínsson rent richting de bal. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. Settura is nu in balbezit. Settura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:5

28e minuut.
Beatović probeert naar een medespeler te passen. Gluščević is nu in balbezit. Gluščević geeft een hoge lob. Daar is Settura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Settura haalt uit met een fantastische trap. Mešter bokst de bal weg.

30e minuut.
Nikić met een sublieme pass. Bäumler is nu in balbezit. Bäumler met een sublieme pass. Polczyk geeft de bal voor. Settura krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gluščević rent richting de bal. Gluščević geeft een lange en hoge pass. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura haalt uit met een fantastische trap. Mešter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

36e minuut.
Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk geeft een hoge lob. Daar is Kapisoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arsić rent richting de bal. Settura onderschept slim de pass. Settura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:6

38e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez speelt de bal door. Settura rent richting de bal. Settura heeft problemen om de bal te vangen. Settura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:7

40e minuut.
Settura passt de bal zonder na te denken. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura is nu in balbezit. Piosik rent richting de bal. Piosik draait met de bal, schiet en ... Mešter bokst de bal weg. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:8

42e minuut.
Spaljević geeft een hoge lob. Edvínsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Edvínsson passt de bal in één keer door. Settura rent richting de bal. Settura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borac 72%, FK Kuti 28%.
FC Borac - FK Kuti 0:9

46e minuut.
Klungelig pakt Settura de bal. Perišić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Settura raakt geblesseerd tijdens het duel. Spaljević met een snel genomen vrije trap. Settura rent richting de bal. Settura schiet op doel. Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik haalt uit met een fantastische trap. Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:10

47e minuut.
Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez geeft de bal voor. Settura is nu in balbezit. Settura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:11

53e minuut.
Gluščević kopt de bal weg. Settura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arsić de bal. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kasalica heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk passt de bal zonder na te denken. Settura is nu in balbezit. Settura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:12

59e minuut.
Edvínsson met een sublieme pass. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura verovert de bal door een tackle van achteren. Settura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:13

62e minuut.
Gluščević met de inworp. Edvínsson probeert de bal met de borst te controleren. Edvínsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik draait met de bal, schiet en ... Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Settura is nu in balbezit. Settura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:14

63e minuut.
Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez speelt de bal door. Beatović probeert de bal aan de voet te houden. Settura is nu in balbezit. Settura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Gómez met een snelle inworp. Edvínsson geeft de bal voor. Settura krijgt zijn hoofd ertegen. Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een hoge lob. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Piosik passt de bal zonder na te denken. Settura bereikt de bal nog maar net als eerste. Settura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:15

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mešter trapt de bal weg van het doel. Edvínsson kopt de bal weg. Daar is Piosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piosik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Polczyk de bal onder controle te krijgen. Polczyk geeft een lange en hoge pass. Settura rent richting de bal. Settura draait met de bal, schiet en ... Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:16

76e minuut.
Vanović passt de bal in één keer door. Inworp. Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edvínsson geeft een hoge lob. Settura krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Delporte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delporte passt de bal in één keer door. Polczyk rent richting de bal. Polczyk geeft een lange en hoge pass. Settura maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Settura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Settura is nu in balbezit. Settura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:17

81e minuut.
Gurović passt de bal in één keer door. Arsić is nu in balbezit. Settura is nu in balbezit. Settura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delporte met de inworp. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk geeft een lange en hoge pass. Settura maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kaluđerović kopt de bal weg. Spaljević rent richting de bal. Spaljević passt de bal in één keer door. Settura is nu in balbezit. Settura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Spaljević is nu in balbezit. Spaljević passt de bal met de wreef. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Settura is nu in balbezit. Settura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:18

88e minuut.
Daar is Nikolić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Settura is nu in balbezit. Settura passt de bal in één keer door. Edvínsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Edvínsson geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Settura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FK Kuti 0:19

89e minuut.
Edvínsson passt de bal in één keer door. Daar is Polczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polczyk passt de bal zonder na te denken. Settura rent richting de bal. Settura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borac 81%, FK Kuti 19%.
FC Borac - FK Kuti 0:19