Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sjajni Pekar Crnogorski Omladinski Centar
Normal Tactiek 41212 napad
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 55
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Joksimović rent richting de bal. Joksimović geeft een lange en hoge pass. Cvijić heeft problemen om de bal te vangen. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:1

6e minuut.
Pajić met een sublieme pass. Joksimović kopt de bal weg. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Vladić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milovanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kindelán maakt een snoekduik en kopt de bal. Pajić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Rikić is nu in balbezit. Ban onderschept slim de pass. Ban geeft een hoge lob. Kindelán rent richting de bal. Kindelán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:2

9e minuut.
Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović passt de bal in één keer door. Kostić rent richting de bal. Kostić geeft een hoge lob. Bjelošević maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:3

10e minuut.
Miladinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević onderschept slim de pass. Bjelošević passt de bal met de wreef. Kindelán heeft problemen om de bal te vangen. Kindelán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:4

12e minuut.
Joksimović rent richting de bal. Joksimović geeft een lange en hoge pass. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Pajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:5

16e minuut.
Milovanović kopt de bal weg. Vujisić probeert de bal met de borst te controleren. Kindelán rent richting de bal. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Krstić is nu in balbezit. Milovanović verovert de bal door een tackle van achteren. Milovanović speelt de bal door. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:6

18e minuut.
Vujisić met een sublieme pass. Kindelán speelt de bal door. Bjelošević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bjelošević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cvijić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:7

20e minuut.
Vladić geeft een hoge lob. Milovanović kopt de bal weg. Kindelán probeert de bal aan de voet te houden. Kindelán geeft een hoge lob. Bjelošević maakt een snoekduik en kopt de bal. Pajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vladić heeft problemen om de bal te vangen. Bjelošević is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:8

23e minuut.
Vešović kopt de bal weg. Daar is Milovanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milovanović met een sublieme pass. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:9

25e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stambolić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Kindelán probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:10

27e minuut.
Klungelig pakt Vujisić de bal. Kindelán onderschept slim de pass. Kindelán speelt de bal door. Daar is Bjelošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:11

28e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal met de wreef. Kostić speelt de bal door. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Milovanović geeft de bal voor. Klungelig pakt Kindelán de bal. Kindelán geeft een hoge lob. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pajić trapt de bal weg. Daar is Vujisić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milovanović geeft een hoge lob. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel. Pajić bokst de bal weg.

32e minuut.
Rikić rent richting de bal. Milovanović verovert de bal door een tackle van achteren. Milovanović probeert naar een medespeler te passen. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. Pajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:12

35e minuut.
Daar is Kindelán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Cvijić de bal. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:13

35e minuut.
Rikić probeert naar een medespeler te passen. Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević passt de bal met de wreef. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Miladinović probeert naar een medespeler te passen. Milovanović rent richting de bal. Vešović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vešović krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Milovanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Krstić met een snel genomen vrije trap. Inworp. Vešović met een snelle inworp. Milovanović geeft de bal voor. Kindelán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kindelán rent richting de bal. Kindelán passt de bal zonder na te denken. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Bjelošević probeert naar een medespeler te passen. Krstić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovanović onderschept slim de pass. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Pajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sjajni Pekar 89%, Crnogorski Omladinski Centar 11%.
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:13

55e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban met een sublieme pass. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kostić met een sublieme pass. Klungelig pakt Milovanović de bal. Milovanović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bjelošević de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. Pajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:14

62e minuut.
Vešović geeft een lange en hoge pass. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán geeft een lange en hoge pass. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Miladinović de bal onder controle te krijgen. Bjelošević kopt de bal weg. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:15

66e minuut.
Inworp. Vujisić met een snelle inworp. Milovanović probeert naar een medespeler te passen. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán geeft een lange en hoge pass. Pajić bokst de bal weg. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Bjelošević heeft problemen om de bal te vangen. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:16

69e minuut.
Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović geeft de bal voor. Cvijić controleert de bal met de borst. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vukić geeft de bal voor. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán met een sublieme pass. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević draait met de bal, schiet en ... Pajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:17

71e minuut.
Rikić probeert naar een medespeler te passen. Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević begaat een overtreding. Bjelošević krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Joksimović rent richting de bal. Joksimović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kindelán de bal. Kindelán haalt uit met een fantastische trap. Pajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Kindelán haalt uit met een fantastische trap. Vladić heeft problemen om de bal te vangen. Čvorović speelt de bal door. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:18

77e minuut.
Vešović geeft een hoge lob. Bjelošević kopt de bal weg. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:19

81e minuut.
Milovanović rent richting de bal. Milovanović geeft een lange en hoge pass. Kindelán rent richting de bal. Kindelán schiet op doel. Pajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:20

85e minuut.
Čvorović is nu in balbezit. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić passt de bal met de wreef. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vukić is nu in balbezit. Vukić passt de bal met de wreef. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Kindelán rent richting de bal. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Pajić bokst de bal weg.

90e minuut.
Kindelán heeft problemen om de bal te vangen. Vladić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević verovert de bal door een tackle van achteren. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán haalt uit met een fantastische trap. Pajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:21

90e minuut.
Klungelig pakt Lapčević de bal. Bjelošević verovert de bal door een tackle van achteren. Kindelán is nu in balbezit. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Joksimović neemt de hoekschop. Kindelán kopt de bal weg. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sjajni Pekar 81%, Crnogorski Omladinski Centar 19%.
Sjajni Pekar - Crnogorski Omladinski Centar 0:22