Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mutni Tekstilac FC United of Manchester
Normal Tactiek 442 peko
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 73
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 56.8
poor Schieten incredible
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos passt de bal met de wreef. Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak geeft een hoge lob. Milinkić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu geeft een hoge lob. Dantas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Parezanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:2

4e minuut.
Arbana is nu in balbezit. Arbana passt de bal met de wreef. Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:3

7e minuut.
Cornet met een sublieme pass. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas passt de bal met de wreef. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:4

9e minuut.
Dantas onderschept slim de pass. Dantas met een sublieme pass. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel. Milinkić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kusienicki met een snelle inworp. Georgescu is nu in balbezit. Georgescu met een sublieme pass. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:5

11e minuut.
Vitezović heeft problemen om de bal te vangen. Vitezović passt de bal in één keer door. Pejović is nu in balbezit. Arbana onderschept slim de pass. Arbana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kusienicki geeft een lange en hoge pass. Urbaniak probeert naar een medespeler te passen. Dantas rent richting de bal. Dantas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Kusienicki onderschept slim de pass. Kusienicki passt de bal in één keer door. Georgescu rent richting de bal. Georgescu geeft een hoge lob. Dantas krijgt zijn hoofd ertegen. Parezanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arbana is nu in balbezit. Arbana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:6

19e minuut.
Dantas probeert de bal met de borst te controleren. Pejović is nu in balbezit. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Parezanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinkić geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cornet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parezanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Dantas maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Slavić de bal. Slavić speelt de bal door. Georgescu geeft een lange en hoge pass. Dantas maakt een snoekduik en kopt de bal. Parezanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Milinkić geeft een hoge lob. Inworp. Cornet met de inworp. Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusienicki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cornet rent richting de bal. Cornet geeft de bal voor. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel. Parezanović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:7

23e minuut.
Georgescu geeft de bal voor. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:8

26e minuut.
Slavić rent richting de bal. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Dantas geeft een lange en hoge pass. Arbana is nu in balbezit. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Parezanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arbana rent richting de bal. Arbana draait met de bal, schiet en ... Parezanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:9

26e minuut.
Arbana onderschept slim de pass. Urbaniak speelt de bal door. Witos geeft de bal voor. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:10

29e minuut.
Kusienicki rent richting de bal. Kusienicki speelt de bal door. Klungelig pakt Arbana de bal. Dantas rent richting de bal. Dantas schiet op doel. Parezanović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:11

30e minuut.
Urbaniak met een sublieme pass. Witos met een sublieme pass. Georgescu speelt de bal door. Klungelig pakt Dantas de bal. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:12

32e minuut.
Arbana haalt uit met een fantastische trap. Parezanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dantas rent richting de bal. Dantas geeft een lange en hoge pass. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Dantas kopt de bal weg. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Parezanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:13

35e minuut.
Erarslan rent richting de bal. Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlu geeft de bal voor. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel. Parezanović bokst de bal weg.

37e minuut.
Kusienicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Veljković de bal. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ... Slavić verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:14

38e minuut.
Georgescu met een sublieme pass. Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak probeert naar een medespeler te passen. Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arbana rent richting de bal. Arbana geeft een lange en hoge pass. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:15

41e minuut.
Cornet geeft een lange en hoge pass. Arbana kopt de bal weg. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Urbaniak kopt de bal weg. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Slavić naar de kleedkamers voor een vroege douche. Arbana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kusienicki wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Georgescu kopt de bal weg. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas passt de bal met de wreef. Arbana is nu in balbezit. Arbana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:16

44e minuut.
Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:17

45e minuut.
Milinkić rent richting de bal. Milinkić geeft een lange en hoge pass. Kusienicki kopt de bal weg. Cornet geeft een lange en hoge pass. Arbana maakt een snoekduik en kopt de bal. Parezanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutni Tekstilac 88%, FC United of Manchester 12%.
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:18

47e minuut.
Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Arbana heeft problemen om de bal te vangen. Arbana passt de bal zonder na te denken. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:19

49e minuut.
Cornet rent richting de bal. Cornet speelt de bal door. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Parezanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:20

52e minuut.
Witos kopt de bal weg. Kusienicki geeft een lange en hoge pass. Vitezović probeert de bal aan de voet te houden. Georgescu geeft een hoge lob. Arbana krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

53e minuut.
Kusienicki rent richting de bal. Kusienicki passt de bal in één keer door. Cornet probeert naar een medespeler te passen. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel. Parezanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:21

55e minuut.
Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak passt de bal in één keer door. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel. Parezanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:22

57e minuut.
Cornet speelt de bal door. Kusienicki rent richting de bal. Kusienicki speelt de bal door. Arbana is nu in balbezit. Arbana draait met de bal, schiet en ... Parezanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urbaniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dantas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantas schiet op doel. Parezanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:23

60e minuut.
Cornet probeert naar een medespeler te passen. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas is nu in balbezit. Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:24

60e minuut.
Vitezović rent richting de bal. Vitezović passt de bal in één keer door. Pejović rent richting de bal. Arbana onderschept slim de pass. Arbana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:25

62e minuut.
Urbaniak met een sublieme pass. Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu passt de bal zonder na te denken. Urbaniak geeft een hoge lob. Dantas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Parezanović trapt de bal weg. Urbaniak speelt de bal door. Arbana is nu in balbezit. Arbana draait met de bal, schiet en ... Parezanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sorajlić rent richting de bal. Cornet onderschept slim de pass. Cornet geeft een hoge lob. Arbana rent richting de bal. Arbana draait met de bal, schiet en ... Parezanović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:26

64e minuut.
Šoć bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana verovert de bal door een tackle van achteren. Arbana met een sublieme pass. Dantas heeft problemen om de bal te vangen. Dantas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:27

66e minuut.
Cornet rent richting de bal. Cornet probeert naar een medespeler te passen. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:28

67e minuut.
Dantas is nu in balbezit. Dantas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cornet de bal onder controle te krijgen. Cornet geeft een hoge lob. Arbana krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dantas kan de bal niet met de borst controleren. Dantas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:29

69e minuut.
Witos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgescu heeft problemen om de bal te vangen. Georgescu geeft een hoge lob. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Arbana rent richting de bal. Arbana draait met de bal, schiet en ... Dantas is nu in balbezit. Dantas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:30

72e minuut.
Witos passt de bal zonder na te denken. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak haalt uit met een fantastische trap. Parezanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Georgescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Arbana springt en kopt de bal. Parezanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:31

74e minuut.
Vitezović rent richting de bal. Vitezović passt de bal zonder na te denken. Pejović rent richting de bal. Arbana verovert de bal door een tackle van achteren. Arbana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Parezanović met een harde bal richting middenveld. Daar is Pejović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu kopt de bal weg. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel. Parezanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pejović rent richting de bal. Arbana verovert de bal door een tackle van achteren. Arbana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Georgescu passt de bal zonder na te denken. Arbana heeft problemen om de bal te vangen. Arbana speelt de bal door. Dantas is nu in balbezit. Dantas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pejović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Parezanović met een harde bal richting middenveld. Cornet kopt de bal weg. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas draait met de bal, schiet en ... Parezanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:32

84e minuut.
Urbaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaniak geeft een hoge lob. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Parezanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:33

84e minuut.
Vitezović speelt de bal door. Klungelig pakt Šoć de bal. Arbana verovert de bal door een tackle van achteren. Arbana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Inworp. Urbaniak met een snelle inworp. Georgescu geeft een hoge lob. Arbana maakt een snoekduik en kopt de bal. Parezanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:34

87e minuut.
Vitezović heeft problemen om de bal te vangen. Vitezović passt de bal in één keer door. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Urbaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Urbaniak speelt de bal door. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Parezanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:35

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mutni Tekstilac 88%, FC United of Manchester 12%.
Mutni Tekstilac - FC United of Manchester 0:35