Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dragones CF
Normal Tactiek rmder
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten incredible
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


7e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Pereira geeft een hoge lob. Jacobo kan de bal niet met de borst controleren. Jacobo schiet op doel. Dorantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Cociş speelt de bal door. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. José García is nu in balbezit. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gallego onderschept slim de pass. Villagrán onderschept slim de pass. Maradona met een sublieme pass. José García heeft problemen om de bal te vangen. José García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:1

12e minuut.
Covarrubias bereikt de bal nog maar net als eerste. Covarrubias passt de bal in één keer door. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. José García onderschept slim de pass. José García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:2

14e minuut.
Pereira geeft een hoge lob. José García rent richting de bal. José García probeert naar een medespeler te passen. Jacobo rent richting de bal. Jacobo schiet op doel. Dorantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cociş is nu in balbezit. Cociş passt de bal met de wreef. Jacobo heeft problemen om de bal te vangen. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:3

17e minuut.
Cociş geeft de bal voor. Dorantes probeert naar een medespeler te passen. Maradona kopt de bal weg. Daar is José García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. José García haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:4

20e minuut.
Bagowski met een sublieme pass. Jacobo is nu in balbezit. José García is nu in balbezit. José García schiet op doel. Dorantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cociş geeft een lange en hoge pass. Daar is José García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. José García met een sublieme pass. Jacobo rent richting de bal. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:5

24e minuut.
Jacobo probeert naar een medespeler te passen. José García is nu in balbezit. José García passt de bal in één keer door. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş geeft de bal voor. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Cociş met een sublieme pass. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García schiet op doel. Dorantes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:6

32e minuut.
Cociş geeft de bal voor. Jacobo kopt de bal weg. José García is nu in balbezit. José García haalt uit met een fantastische trap. Dorantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Maradona kopt de bal weg. Daar is José García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:7

35e minuut.
José García onderschept slim de pass. José García passt de bal in één keer door. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:8

37e minuut.
Maradona passt de bal zonder na te denken. Villagrán met een sublieme pass. José García rent richting de bal. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jacobo is nu in balbezit. Jacobo passt de bal zonder na te denken. José García rent richting de bal. José García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:9

41e minuut.
Maradona met de inworp. Cociş rent richting de bal. Cociş geeft de bal voor. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:10

42e minuut.
Jacobo is nu in balbezit. Jacobo passt de bal zonder na te denken. José García rent richting de bal. José García draait met de bal, schiet en ... Dorantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:11

43e minuut.
José García rent richting de bal. Zabala is nu in balbezit. Jacobo onderschept slim de pass. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. José García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dragones 77%, CF 23%.
FC Dragones - CF 0:11

46e minuut.
Duarte rent richting de bal. Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo speelt de bal door. José García is nu in balbezit. José García haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:12

49e minuut.
Cociş passt de bal zonder na te denken. Daar is Jacobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. José García rent richting de bal. Jacobo rent richting de bal. Jacobo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. José García is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
José García rent richting de bal. Maradona rent richting de bal. José García rent richting de bal. Maradona rent richting de bal. Maradona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Villagrán kopt de bal weg. José García heeft problemen om de bal te vangen. Andreu is nu in balbezit. José García onderschept slim de pass. José García draait met de bal, schiet en ... Dorantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:13

55e minuut.
Kudláček geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cociş de bal. Cociş speelt de bal door. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cociş is nu in balbezit. Cociş geeft de bal voor. José García rent richting de bal. José García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:14

57e minuut.
Duarte kan de bal niet met de borst controleren. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş met een sublieme pass. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo schiet op doel. Paal! Dorantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Dorantes met een harde bal richting middenveld. Bagowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Olivares de bal. José García rent richting de bal. José García schiet op doel. Dorantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:15

59e minuut.
Covarrubias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Echevarria de bal. José García rent richting de bal. José García haalt uit met een fantastische trap. Dorantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:16

65e minuut.
Maradona is nu in balbezit. Maradona passt de bal zonder na te denken. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:17

66e minuut.
Cociş passt de bal met de wreef. Maradona rent richting de bal. Maradona passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jacobo de bal. Jacobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:18

67e minuut.
Maradona verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona passt de bal met de wreef. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş geeft de bal voor. Jacobo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

69e minuut.
Olivares is nu in balbezit. José García verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel. Dorantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:19

70e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. José García rent richting de bal. José García draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:20

72e minuut.
José García met een sublieme pass. Cociş is nu in balbezit. Cociş passt de bal met de wreef. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:21

75e minuut.
Maradona geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Andreu de bal onder controle te krijgen. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García draait met de bal, schiet en ... Dorantes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:22

77e minuut.
José García passt de bal in één keer door. Maradona heeft problemen om de bal te vangen. Andreu rent richting de bal. José García onderschept slim de pass. José García haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:23

79e minuut.
Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona onderschept slim de pass. Maradona speelt de bal door. José García is nu in balbezit. José García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:24

80e minuut.
José García passt de bal in één keer door. Maradona rent richting de bal. Maradona probeert naar een medespeler te passen. José García is nu in balbezit. José García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dorantes met een harde bal richting middenveld. Andreu kopt de bal weg. Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. José García is nu in balbezit. José García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:25

82e minuut.
José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García geeft een lange en hoge pass. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo draait met de bal, schiet en ... Dorantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:26

85e minuut.
Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán geeft een lange en hoge pass. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:27

86e minuut.
Cociş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagrán geeft een lange en hoge pass. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobo rent richting de bal. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Maradona verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona geeft een lange en hoge pass. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:28

89e minuut.
Bagowski passt de bal in één keer door. Cociş rent richting de bal. José García bereikt de bal nog maar net als eerste. José García schiet op doel. Dorantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Villagrán met een sublieme pass. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş passt de bal met de wreef. Jacobo is nu in balbezit. Jacobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş met een sublieme pass. José García is nu in balbezit. José García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragones - CF 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dragones 85%, CF 15%.
FC Dragones - CF 0:29