Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelona_FK ALLAHU_AKBAR
1 Tactiek Kharabagh
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Spooner onderschept slim de pass. Csillag rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Csillag zal de hoekschop nemen. Oğuzata springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pieńkosz met een sublieme pass. Monsalve is nu in balbezit. Pierścionek rent richting de bal. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Korbut haalt uit met een fantastische trap. Lodolo speelt de bal door. Chiper kopt de bal weg. Korbut heeft problemen om de bal te vangen. Korbut haalt uit met een fantastische trap. Lodolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Rosendo kopt de bal weg. Korbut rent richting de bal. Tassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut onderschept slim de pass. Korbut draait met de bal, schiet en ... Lodolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Maïza met een sublieme pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maïza verovert de bal door een tackle van achteren. Korbut verovert de bal door een tackle van achteren. Korbut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 45%, ALLAHU_AKBAR 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona_FK - ALLAHU_AKBAR 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Pierścionek de bal. Pieńkosz verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkosz speelt de bal door. Monsalve rent richting de bal. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Boyd geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieńkosz met de inworp. Monsalve rent richting de bal. Monsalve geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Oğuzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierścionek verovert de bal door een tackle van achteren. Pierścionek geeft een hoge lob. Korbut is nu in balbezit. Korbut haalt uit met een fantastische trap. Lodolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tymchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo onderschept slim de pass. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tassopoulos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Oğuzata speelt de bal door. Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag passt de bal zonder na te denken. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 52%, ALLAHU_AKBAR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona_FK - ALLAHU_AKBAR 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Tymchishin controleert de bal met de borst. Cardozo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tymchishin. Cardozo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiper komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

96e minuut.
Chiper passt de bal in één keer door. Korbut heeft problemen om de bal te vangen. Korbut probeert naar een medespeler te passen. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 55%, ALLAHU_AKBAR 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelona_FK - ALLAHU_AKBAR 0:0

116e minuut.
Tymchishin passt de bal in één keer door. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito passt de bal zonder na te denken. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel. Dędek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelona_FK - ALLAHU_AKBAR 1:0

117e minuut.
Korbut probeert naar een medespeler te passen. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oğuzata. Oğuzata krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelona_FK 64%, ALLAHU_AKBAR 36%.
barcelona_FK - ALLAHU_AKBAR 1:0