Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kepez Gence DAGKESEMEN FC
541 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


6e minuut.
Szczerski kopt de bal weg. Quaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad begaat een overtreding. Ahmad krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Klungelig pakt Roşoiu de bal. Parejro rent richting de bal. Könyves begaat een overtreding. Könyves krijgt een gele kaart. Parejro raakt geblesseerd tijdens het duel. Quispe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harčár maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Könyves geeft de bal voor. Feola kopt de bal weg. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parejro geeft een lange en hoge pass. Harčár krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szczerski speelt de bal door. Quaglia rent richting de bal. Tursi is nu in balbezit. Quaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Quaglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Milin passt de bal in één keer door. Harčár is nu in balbezit. Goumis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goumis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Könyves met een snelle inworp. Fekhma geeft de bal voor. Quaglia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - DAGKESEMEN FC 1:0

37e minuut.
Fam met een snelle inworp. Ürküm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fam rent richting de bal. Fam geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minne controleert de bal met de borst. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu schiet op doel. Clohessy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Fekhma onderschept slim de pass. Fekhma speelt de bal door. Ahmad speelt de bal door. Roşoiu rent richting de bal. Roşoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fekhma rent richting de bal. Feola begaat een overtreding. Fekhma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczerski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quaglia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - DAGKESEMEN FC 2:0

45e minuut.
Feola probeert naar een medespeler te passen. Ürküm is nu in balbezit. Ürküm passt de bal met de wreef. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu geeft de bal voor. Clohessy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 56%, DAGKESEMEN FC 44%.
Kepez Gence - DAGKESEMEN FC 2:0

46e minuut.
Tejada komt het veld opgelopen. Wadzita komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ahmad kopt de bal weg. Goumis controleert de bal met de borst. Milin probeert naar een medespeler te passen. Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Harčár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - DAGKESEMEN FC 2:1

59e minuut.
Fekhma passt de bal zonder na te denken. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacio geeft een lange en hoge pass. Tejada heeft problemen om de bal te vangen. Tejada schiet op doel. Nordland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Harčár bereikt de bal nog maar net als eerste. Goumis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harčár raakt geblesseerd tijdens het duel. Paul komt het veld opgelopen. Orucov komt het veld opgelopen. Breslan komt het veld opgelopen. Quispe met een snel genomen vrije trap. Roşoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kepez Gence - DAGKESEMEN FC 2:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colţan komt het veld opgelopen. Atamanencu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tejada is nu in balbezit. Tejada passt de bal zonder na te denken. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm draait met de bal, schiet en ... Nordland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - DAGKESEMEN FC 3:2

73e minuut.
Orucov is nu in balbezit. Minne verovert de bal door een tackle van achteren. Minne geeft de bal voor. Tejada maakt een snoekduik en kopt de bal. Nordland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - DAGKESEMEN FC 4:2

77e minuut.
Tejada is nu in balbezit. Jaso rent richting de bal. Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Tejada haalt uit met een fantastische trap. Nordland probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ürküm geeft de bal voor. Klungelig pakt Tursi de bal. Tejada is nu in balbezit. Tejada draait met de bal, schiet en ... Nordland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - DAGKESEMEN FC 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 32%, DAGKESEMEN FC 68%.
Kepez Gence - DAGKESEMEN FC 5:2