Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Gunners Baku FC ICHERISHEHER FK
Tactic A Tactiek atack
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
45.7 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Hazard geeft een hoge lob. Quốc Việt rent richting de bal. Cantafio is nu in balbezit. Cantafio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Papafloratos met een snelle inworp. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz geeft een hoge lob. Ribbisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribbisi draait met de bal, schiet en ... Verdyck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Colom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dengel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengel geeft een hoge lob. Quốc Việt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dengel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengel geeft een hoge lob. Daar is Quốc Việt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Việt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - ICHERISHEHER FK 0:1

25e minuut.
Dengel is nu in balbezit. Dengel passt de bal in één keer door. Colom met een sublieme pass. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Papafloratos rent richting de bal. Papafloratos passt de bal in één keer door. Merkouris probeert naar een medespeler te passen. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dengel passt de bal met de wreef. Sevgi rent richting de bal. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio haalt uit met een fantastische trap. Facin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Guerriero de bal. Quốc Việt is nu in balbezit. Guerriero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quốc Việt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dengel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - ICHERISHEHER FK 0:2

36e minuut.
Ciqueira geeft de bal voor. Inworp. Colom met de inworp. Dengel geeft de bal voor. Cantafio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 58%, ICHERISHEHER FK 42%.
The Gunners Baku FC - ICHERISHEHER FK 0:2

55e minuut.
Daar is Sevgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Colom kopt de bal weg. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... Facin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Alsancak geeft de bal voor. Lafont bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quốc Việt krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een hoge lob. Colom is nu in balbezit. Colom geeft de bal voor. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sevgi neemt de hoekschop. Facin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Colom de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Alsancak kopt de bal weg. Colom rent richting de bal. Colom speelt de bal door. Cantafio heeft problemen om de bal te vangen. Cantafio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Woronicz draait met de bal, schiet en ... Buljugić geeft een lange en hoge pass. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cantafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantafio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Gunners Baku FC - ICHERISHEHER FK 0:3

85e minuut.
Woronicz speelt de bal door. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dengel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Gunners Baku FC 48%, ICHERISHEHER FK 52%.
The Gunners Baku FC - ICHERISHEHER FK 0:3