Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amateurs Pistolets Jamono Saint Louis
Normal Tactiek one_flank
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 33.6
weak Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Žilka met een sublieme pass. Kabel is nu in balbezit. Kabel passt de bal zonder na te denken. Kuijt rent richting de bal. Kuijt haalt uit met een fantastische trap. Goloko bokst de bal weg. Žilka rent richting de bal. Žilka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:1

16e minuut.
Der Thaim is nu in balbezit. Bodian onderschept slim de pass. Bodian probeert naar een medespeler te passen. Kuijt is nu in balbezit. Kuijt draait met de bal, schiet en ... Goloko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Giertych passt de bal zonder na te denken. Dia Ba rent richting de bal. Kuijt onderschept slim de pass. Kuijt draait met de bal, schiet en ... Goloko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:2

26e minuut.
Kuijt onderschept slim de pass. Bodian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdillat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodian onderschept slim de pass. Bodian haalt uit met een fantastische trap. Goloko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Harák met de inworp. Bodian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodian passt de bal zonder na te denken. Žilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Žilka rent richting de bal. Žilka haalt uit met een fantastische trap. Kuijt probeert de bal aan de voet te houden. Žilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dia Ba rent richting de bal. Kuijt onderschept slim de pass. Kuijt passt de bal zonder na te denken. Žilka rent richting de bal. Žilka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amateurs Pistolets 64%, Jamono Saint Louis 36%.
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:2

49e minuut.
Daar is Kabel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabel geeft een hoge lob. Samassa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuijt de bal. Kuijt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:3

59e minuut.
Bourdillat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdillat geeft de bal voor. Daar is Žilka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuijt is nu in balbezit. Kuijt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:4

60e minuut.
Czerwek komt het veld opgelopen. Bernačík komt het veld opgelopen. Mareczek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bodian passt de bal in één keer door. Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal met de wreef. Bernačík rent richting de bal. Bernačík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:5

71e minuut.
Samassa trapt de bal weg. Kabel is nu in balbezit. Kabel passt de bal met de wreef. Bernačík is nu in balbezit. Bernačík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachowicz speelt de bal door. Bodian rent richting de bal. Bodian passt de bal zonder na te denken. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:6

79e minuut.
Yoro Diallo speelt de bal door. Lam heeft problemen om de bal te vangen. Pachowicz is nu in balbezit. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Lam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kabel onderschept slim de pass. Kabel passt de bal in één keer door. Czerwek rent richting de bal. Czerwek draait met de bal, schiet en ... Goloko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:7

88e minuut.
Czerwek passt de bal in één keer door. Giertych is nu in balbezit. Giertych geeft een hoge lob. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amateurs Pistolets 62%, Jamono Saint Louis 38%.
Amateurs Pistolets - Jamono Saint Louis 0:8