Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiques Pétoires plouf plouf plouf
Normal Tactiek dock433
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 36.1
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Séne heeft problemen om de bal te vangen. Séne geeft een lange en hoge pass. Socorro is nu in balbezit. Socorro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:1

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Kouoh de bal onder controle te krijgen. Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro passt de bal zonder na te denken. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Séne met een sublieme pass. Klungelig pakt Torres de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. Firmino is nu in balbezit. Firmino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino rent richting de bal. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:2

13e minuut.
Daar is Tetard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro passt de bal met de wreef. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:3

17e minuut.
Howie met een harde bal richting middenveld. Diakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh verovert de bal door een tackle van achteren. Kouoh draait met de bal, schiet en ... Djalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:4

19e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kouoh de bal. Kouoh schiet op doel. Djalo bokst de bal weg. Daar is Songou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kand Senghor bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro verovert de bal door een tackle van achteren. Socorro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Amadou Ba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fassa komt het veld opgelopen.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marone met de inworp. Firmino geeft een lange en hoge pass. Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:5

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een lange en hoge pass. Firmino probeert de bal aan de voet te houden. Djalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Firmino is nu in balbezit. Firmino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:6

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met een snelle inworp. Séne bereikt de bal nog maar net als eerste. Séne geeft de bal voor. Kouoh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Socorro is nu in balbezit. Socorro passt de bal in één keer door. Firmino rent richting de bal. Firmino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:7

36e minuut.
Torres met de inworp. Séne speelt de bal door. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh schiet op doel. Djalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:8

38e minuut.
Séne speelt de bal door. Firmino is nu in balbezit. Firmino passt de bal in één keer door. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dansokho trapt de bal weg van het doel. Séne kopt de bal weg. Daar is Bandiacky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Diakho rent richting de bal. Diakho geeft een hoge lob. Torres speelt de bal door. Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Socorro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Songou rent richting de bal. Songou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Torres met een snelle inworp. Marone geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Pétoires 79%, plouf plouf plouf 21%.
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:8

46e minuut.
Włodarski geeft de bal voor. Tetard rent richting de bal. Marone begaat een overtreding. Marone krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Marone is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vieira zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Torres de bal onder controle te krijgen. Bandiacky geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Diakho is nu in balbezit. Séne onderschept slim de pass. Séne speelt de bal door. Kouoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouoh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:9

81e minuut.
Séne speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal in één keer door. Socorro is nu in balbezit. Socorro geeft een hoge lob. Djalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kouoh rent richting de bal. Firmino is nu in balbezit. Dansokho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Firmino raakt geblesseerd tijdens het duel. Marone legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:10

87e minuut.
Diakho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marone met een snelle inworp. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kouoh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Pétoires 70%, plouf plouf plouf 30%.
Magiques Pétoires - plouf plouf plouf 0:11