Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khanhhoa AFC ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ
4141 Tactiek 532 MID PRO
52% Balbezit 48%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
51.5 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Acosta met een sublieme pass. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz schiet op doel. Cachia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:1

3e minuut.
Zorzato verovert de bal door een tackle van achteren. Zorzato geeft de bal voor. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. Cachia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Słabosz kopt de bal weg. Thế Doanh rent richting de bal. Kaucsar begaat een overtreding. Kaucsar krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Labuske met een sublieme pass. Monarcha rent richting de bal. Monarcha passt de bal met de wreef. Szyc rent richting de bal. Szyc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal in één keer door. Kaucsar is nu in balbezit. Słabosz rent richting de bal. Słabosz draait met de bal, schiet en ... Cachia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta geeft de bal voor. Klungelig pakt Huy Phong de bal. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas geeft een lange en hoge pass. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. Cachia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:2

26e minuut.
Vargas rent richting de bal. Quốc Hạnh rent richting de bal. Quốc Hạnh speelt de bal door. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... Cachia bokst de bal weg.

32e minuut.
Bogoşevschi met een sublieme pass. Quốc Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hạnh met een sublieme pass. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Labuske verovert de bal door een tackle van achteren. Monarcha speelt de bal door. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc geeft een lange en hoge pass. Quốc Bảo maakt een snoekduik en kopt de bal. Weckesser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Huy Phong met een sublieme pass. Daar is Quốc Hạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Hạnh speelt de bal door. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cachia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Doeltrap. Tylak komt het veld opgelopen. Beţivu komt het veld opgelopen. Bá Cường komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 73%, ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 27%.
Khanhhoa AFC - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:2

57e minuut.
Quốc Hạnh rent richting de bal. Quốc Hạnh passt de bal met de wreef. Kaucsar is nu in balbezit. Bá Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Cường schiet op doel. Cachia bokst de bal weg.

59e minuut.
Szyc passt de bal zonder na te denken. Monarcha rent richting de bal. Zorzato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zorzato krijgt een gele kaart. Monarcha raakt geblesseerd tijdens het duel. Egas komt het veld opgelopen. Szyc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Weckesser bokst de bal weg.

61e minuut.
Bogoşevschi kopt de bal weg. Egas rent richting de bal. Egas passt de bal met de wreef. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Szczaniecki geeft een hoge lob. Monarcha is nu in balbezit. Monarcha geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Weckesser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Fangzheng passt de bal met de wreef. Egas met een sublieme pass. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar draait met de bal, schiet en ... Cachia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Fangzheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangzheng passt de bal met de wreef. Egas met een sublieme pass. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Tylak de bal. Monarcha is nu in balbezit. Monarcha probeert naar een medespeler te passen. Zorzato is nu in balbezit. Zorzato geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bá Cường is nu in balbezit. Bá Cường haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahlmayer komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tylak onderschept slim de pass. Tylak geeft de bal voor. Huy Phong heeft problemen om de bal te vangen. Bá Cường rent richting de bal. Bá Cường draait met de bal, schiet en ... Cachia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thế Doanh heeft problemen om de bal te vangen. Dahlmayer rent richting de bal. Thế Doanh verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:3

80e minuut.
Bogoşevschi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phú Hiệp met een snelle inworp. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Weckesser trapt de bal weg van het doel. Dahlmayer kopt de bal weg. Egas is nu in balbezit. Egas schiet op doel. Cachia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:4

82e minuut.
Szczaniecki passt de bal met de wreef. Dahlmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dahlmayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlmayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:5

87e minuut.
Daar is Dahlmayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlmayer passt de bal in één keer door. Egas is nu in balbezit. Egas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 67%, ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 33%.
Khanhhoa AFC - ʚOɴE☠PιᴇCᴇッ 0:6