Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aquarius FC Sao Đỏ FC
Balenciaga Tactiek 5311
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Tronci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priestley met een sublieme pass. Daar is Goudopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maestro is nu in balbezit. Maestro geeft de bal voor. Brault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cirilo is nu in balbezit. Cirilo schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Aguayo rent richting de bal. Aguayo speelt de bal door. Olejniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejniczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Buitenspel voor Cirilo. Goede buitenspelval van de verdediging. Beszczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alkayam rent richting de bal. Olejniczak rent richting de bal. Olejniczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszczyński begaat een overtreding. Trung Nghĩa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trung Nghĩa kan niet meer verder spelen. Thiên Ðức komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Goudopoulos met de inworp. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban passt de bal in één keer door. Alkayam rent richting de bal. Alkayam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Santiesteban kopt de bal weg. Klungelig pakt Alkayam de bal. Wat een zware overtreding van Leite ... Strafschop! Directe rode kaart, Leite moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leite schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Alkayam raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alkayam neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - Sao Đỏ FC 0:1

36e minuut.
Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo passt de bal in één keer door. Santiesteban is nu in balbezit. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam draait met de bal, schiet en ... Crnogorac bokst de bal weg.

43e minuut.
Klungelig pakt Suchecki de bal. Olejniczak is nu in balbezit. Olejniczak passt de bal in één keer door. Alkayam rent richting de bal. Alkayam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Aguayo met een snelle inworp. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban passt de bal zonder na te denken. Aguayo geeft een lange en hoge pass. Alkayam springt en kopt de bal. Crnogorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquarius FC 45%, Sao Đỏ FC 55%.
Aquarius FC - Sao Đỏ FC 0:1

48e minuut.
Aguayo rent richting de bal. Badaczewski onderschept slim de pass. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam schiet op doel. Crnogorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - Sao Đỏ FC 0:2

50e minuut.
Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo passt de bal in één keer door. Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ... Brault werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - Sao Đỏ FC 1:2

54e minuut.
Alkayam rent richting de bal. Badaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Badaczewski passt de bal in één keer door. Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức haalt uit met een fantastische trap. Brault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Tronci de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goudopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priestley is nu in balbezit. Priestley geeft een hoge lob. Crnogorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aquarius FC - Sao Đỏ FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aquarius FC 40%, Sao Đỏ FC 60%.
Aquarius FC - Sao Đỏ FC 1:3