Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
- Nam Định FC - .:*Devils FC*:.
ta da tro lai Tactiek lucife7
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 40.7
very good Schieten very good
solid Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Castillo rent richting de bal. How is nu in balbezit. Wiergowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiergowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Asilefe is nu in balbezit. Asilefe geeft de bal voor. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - .:*Devils FC*:. 1:0

10e minuut.
Xuân Kiên geeft de bal voor. Castillo krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt How de bal. Gia Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ... Selymes bokst de bal weg. Ingimarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimarsson passt de bal in één keer door. Bagini heeft problemen om de bal te vangen. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Ingimarsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asilefe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macek rent richting de bal. Macek geeft de bal voor. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Xuân Kiên met een sublieme pass. How is nu in balbezit. Figaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo draait met de bal, schiet en ... Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Asilefe geeft de bal voor. How kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Selymes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Asilefe rent richting de bal. Asilefe speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Selymes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Syska is nu in balbezit. Gia Thiện onderschept slim de pass. Gia Thiện schiet op doel. Selymes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Thiện Ân probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft een hoge lob. Daar is How, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Macek geeft de bal voor. How kopt de bal weg. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - .:*Devils FC*:. 2:0

31e minuut.
How bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo schiet op doel. Selymes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - .:*Devils FC*:. 3:0

32e minuut.
Macek passt de bal in één keer door. Asilefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilefe geeft de bal voor. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bagini is nu in balbezit. Xuân Kiên geeft een lange en hoge pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. How bereikt de bal nog maar net als eerste. How schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kıraç geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asilefe met de inworp. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ... Selymes bokst de bal weg.

43e minuut.
Xuân Kiên met de inworp. Macek rent richting de bal. Macek passt de bal met de wreef. Gia Thiện is nu in balbezit. Gia Thiện schiet op doel. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Asilefe passt de bal zonder na te denken. Figaredo is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. How rent richting de bal. How haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Nam Định FC - 19%, .:*Devils FC*:. 81%.
- Nam Định FC - - .:*Devils FC*:. 3:0

53e minuut.
Xuân Kiên rent richting de bal. Xuân Kiên geeft een lange en hoge pass. Figaredo kopt de bal weg. Gia Thiện is nu in balbezit. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figaredo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojnowski komt het veld opgelopen. Cintra komt het veld opgelopen. Flaminio komt het veld opgelopen. Evens komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Macek passt de bal zonder na te denken. Daar is Xuân Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuân Kiên met een sublieme pass. How is nu in balbezit. How haalt uit met een fantastische trap. Selymes bokst de bal weg. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
- Nam Định FC - - .:*Devils FC*:. 4:0

70e minuut.
Doeltrap. Selymes trapt de bal weg van het doel. Xuân Kiên kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Selymes bokst de bal weg.

75e minuut.
Bagini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wysogląd is nu in balbezit. Xuân Kiên speelt de bal door. Gia Thiện is nu in balbezit. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. How rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Wysogląd onderschept slim de pass. Wysogląd met een sublieme pass. Xuân Kiên speelt de bal door. Gia Thiện rent richting de bal. Gia Thiện draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Buitenspel voor Castillo. Goede buitenspelval van de verdediging. Thiện Ân maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wysogląd kopt de bal weg. Xuân Kiên is nu in balbezit. Xuân Kiên geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Selymes trapt de bal weg. Xuân Kiên kopt de bal weg. Gia Thiện probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ... Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Evens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuân Kiên zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gia Thiện is nu in balbezit. Gia Thiện haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Macek geeft een lange en hoge pass. Castillo kopt de bal weg. How is nu in balbezit. How haalt uit met een fantastische trap. Selymes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: - Nam Định FC - 27%, .:*Devils FC*:. 73%.
- Nam Định FC - - .:*Devils FC*:. 4:0