Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Senedin AC Senedin
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Fehik met de inworp. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha is nu in balbezit. Sad Hujayrah onderschept slim de pass. Sad Hujayrah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Atocha speelt de bal door. Tizie is nu in balbezit. Tizie met een sublieme pass. Fathalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Santos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fudayl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Essaifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaifi speelt de bal door. Nefzi rent richting de bal. Essid onderschept slim de pass. Essid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Souyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Boukadida verovert de bal door een tackle van achteren. Essid onderschept slim de pass. Souyah rent richting de bal. Souyah draait met de bal, schiet en ... Ali Yacoub bokst de bal weg.

45e minuut.
Fudayl met een snelle inworp. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah geeft een hoge lob. Daar is Fathalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fathalli haalt uit met een fantastische trap. Zitoun bokst de bal weg. Fathalli rent richting de bal. Fathalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Senedin - AC Senedin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Senedin 56%, AC Senedin 44%.
Samit Senedin - AC Senedin 0:1

80e minuut.
Fudayl is nu in balbezit. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Senedin 50%, AC Senedin 50%.
Samit Senedin - AC Senedin 0:1