Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harika Jarm Al Wahda
Normal Tactiek Bayern
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 52.3
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
El-Jurowani speelt de bal door. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam begaat een overtreding. Husam krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Hasim is nu in balbezit. Szwykowski geeft een lange en hoge pass. Benhalima is nu in balbezit. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani schiet op doel. Ab Abel Udarnah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abu Zeid speelt de bal door. El-Jurowani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szwykowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Haytham trapt de bal weg van het doel. Flores met een sublieme pass. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel. Ab Abel Udarnah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:1

12e minuut.
Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi met een sublieme pass. Abu Zeid rent richting de bal. El-Jurowani onderschept slim de pass. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap. Ab Abel Udarnah bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szwykowski onderschept slim de pass. Szwykowski geeft een lange en hoge pass. Abu Zeid heeft problemen om de bal te vangen. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Ab Abel Udarnah trapt de bal weg van het doel. Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski passt de bal in één keer door. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani schiet op doel. Ab Abel Udarnah bokst de bal weg. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:2

18e minuut.
Szwykowski onderschept slim de pass. Szwykowski met een sublieme pass. Abu Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani onderschept slim de pass. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tazariani heeft problemen om de bal te vangen. Shukri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szwykowski. Szwykowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Husam is nu in balbezit. Szwykowski is nu in balbezit. Szwykowski speelt de bal door. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... Ab Abel Udarnah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Flores zal de hoekschop nemen. Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Flores kopt de bal weg. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szwykowski met een sublieme pass. Del Francia is nu in balbezit. Del Francia probeert naar een medespeler te passen. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:3

24e minuut.
Del Francia speelt de bal door. Benhalima is nu in balbezit. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani schiet op doel. Ab Abel Udarnah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:4

24e minuut.
Flores raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Di Vita komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Di Vita probeert naar een medespeler te passen. El Assali verovert de bal door een tackle van achteren. Benhalima is nu in balbezit. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap. Ab Abel Udarnah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:5

28e minuut.
Del Francia met een snelle inworp. Benhalima rent richting de bal. Benhalima passt de bal zonder na te denken. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. El-Jurowani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szwykowski kopt de bal weg. Di Vita speelt de bal door. Del Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Francia geeft een lange en hoge pass. Rouissi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Ab Abel Udarnah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:6

30e minuut.
El-Jurowani verovert de bal door een tackle van achteren. Szwykowski speelt de bal door. Di Vita met een sublieme pass. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:7

33e minuut.
Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi probeert naar een medespeler te passen. El-Jurowani rent richting de bal. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima draait met de bal, schiet en ... Ab Abel Udarnah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:8

35e minuut.
Benhalima geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Ab Abel Udarnah met een harde bal richting middenveld. Di Vita rent richting de bal. Di Vita draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Rahman geeft een hoge lob. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima passt de bal zonder na te denken. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani schiet op doel. Ab Abel Udarnah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abu Zeid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Del Francia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benhalima maakt een snoekduik en kopt de bal. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:9

39e minuut.
Rahman geeft een lange en hoge pass. El-Jurowani kopt de bal weg. El Assali heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Husam rent richting de bal. Szwykowski onderschept slim de pass. Szwykowski met een sublieme pass. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Di Vita met een sublieme pass. Husam rent richting de bal. Szwykowski speelt de bal door. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:10

42e minuut.
Tazariani speelt de bal door. Shukri heeft problemen om de bal te vangen. Salman is nu in balbezit. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:11

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Vita neemt de hoekschop. Klungelig pakt El-Jurowani de bal. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ... Ab Abel Udarnah probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Jarm 82%, Al Wahda 18%.
Harika Jarm - Al Wahda 0:11

47e minuut.
Husam rent richting de bal. Del Francia onderschept slim de pass. Del Francia speelt de bal door. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Abu Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Zeid geeft de bal voor. Shakir kan de bal niet met de borst controleren. Szwykowski geeft een lange en hoge pass. Rouissi kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Benhalima controleert de bal met de borst. Ab Abel Udarnah bokst de bal weg. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:12

53e minuut.
Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima passt de bal met de wreef. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:13

54e minuut.
El Assali heeft problemen om de bal te vangen. El-Jurowani kopt de bal weg. Di Vita met een sublieme pass. Benhalima rent richting de bal. Benhalima haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:14

56e minuut.
M`Hadhebi geeft een hoge lob. El-Jurowani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rouissi de bal onder controle te krijgen. Rouissi schiet op doel. Ab Abel Udarnah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
El Assali is nu in balbezit. El-Jurowani verovert de bal door een tackle van achteren. El-Jurowani met een sublieme pass. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:15

64e minuut.
Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski geeft de bal voor. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima haalt uit met een fantastische trap. El-Jurowani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:16

65e minuut.
Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazariani passt de bal zonder na te denken. Husam heeft problemen om de bal te vangen. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ab Abel Udarnah trapt de bal weg. Inworp. Di Vita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwykowski is nu in balbezit. Szwykowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Szwykowski rent richting de bal. Szwykowski passt de bal zonder na te denken. Del Francia met een sublieme pass. Benhalima is nu in balbezit. Benhalima haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:17

69e minuut.
Di Vita probeert de bal met de borst te controleren. Di Vita geeft een hoge lob. Klungelig pakt El Assali de bal. Rouissi rent richting de bal. Rouissi schiet op doel. Ab Abel Udarnah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Shukri de bal onder controle te krijgen. M`Hadhebi is nu in balbezit. M`Hadhebi passt de bal met de wreef. Szwykowski speelt de bal door. Del Francia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Suwannakeeree passt de bal in één keer door. Badra rent richting de bal. Badra geeft de bal voor. Rouissi rent richting de bal. Rouissi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Szwykowski met een sublieme pass. Klungelig pakt El-Jurowani de bal. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:18

75e minuut.
El-Jurowani passt de bal met de wreef. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima geeft de bal voor. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Harika Jarm - Al Wahda 0:19

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Vita met de inworp. Szwykowski probeert naar een medespeler te passen. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Di Vita bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Vita geeft een hoge lob. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Ab Abel Udarnah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Di Vita kopt de bal weg. Szwykowski rent richting de bal. Szwykowski passt de bal in één keer door. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tazariani rent richting de bal. M`Hadhebi verovert de bal door een tackle van achteren. Szwykowski met een sublieme pass. Rouissi rent richting de bal. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harika Jarm 79%, Al Wahda 21%.
Harika Jarm - Al Wahda 0:19