Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phetchaburi Shamrocks Uthai Thani Blues
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Boonsanong kopt de bal weg. Yhakin is nu in balbezit. Photong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yhakin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yhakin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Photong speelt de bal door. Seangsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen passt de bal in één keer door. Photong bereikt de bal nog maar net als eerste. Photong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchaburi Shamrocks - Uthai Thani Blues 0:1

22e minuut.
Gwo Chung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yhakin. Gwo Chung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lao-Jaruphan met een snel genomen vrije trap. Photong heeft problemen om de bal te vangen. Seangsen is nu in balbezit. Photong rent richting de bal. Photong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchaburi Shamrocks 68%, Uthai Thani Blues 32%.
Phetchaburi Shamrocks - Uthai Thani Blues 0:1

48e minuut.
Gwo Chung geeft de bal voor. Yhakin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mali de bal. Ting is nu in balbezit. Ting draait met de bal, schiet en ... Thongsamutr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tuntitanasup geeft de bal voor. Photong heeft problemen om de bal te vangen. Yhakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yhakin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lao-Jaruphan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Jittakorn met een harde bal richting middenveld. Gwo Chung heeft problemen om de bal te vangen. Kijmongkolsak maakt een afschuwelijke overtreding. Gwo Chung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dongjia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwo Chung speelt de bal door. Klungelig pakt Photong de bal. Photong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchaburi Shamrocks - Uthai Thani Blues 0:2

70e minuut.
Daar is Dongjia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lertwachirachot is nu in balbezit. Lertwachirachot passt de bal met de wreef. Yhakin is nu in balbezit. Yhakin schiet op doel. Thongsamutr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mali geeft een hoge lob. Gwo Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Photong is nu in balbezit. Seangsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Seangsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Mali geeft een hoge lob. Siriattana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wongsuwan. Wongsuwan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Photong rent richting de bal. Seangsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijmongkolsak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kijmongkolsak krijgt een gele kaart. Seangsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Seangsen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Phetchaburi Shamrocks - Uthai Thani Blues 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phetchaburi Shamrocks 44%, Uthai Thani Blues 56%.
Phetchaburi Shamrocks - Uthai Thani Blues 0:3