Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pathum Thani Royals Chonburi Cannons
Normal Tactiek League
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Silapa-acha controleert de bal met de borst. Nimnuan speelt de bal door. Klungelig pakt Nimitbunnasarn de bal. Silapa-acha bereikt de bal nog maar net als eerste. Silapa-acha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Łazar is nu in balbezit. Łazar passt de bal met de wreef. Yuansheng probeert de bal aan de voet te houden. Silapa-acha bereikt de bal nog maar net als eerste. Silapa-acha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:1

8e minuut.
Yindeeyoungyeon met een snelle inworp. Yun is nu in balbezit. Łazar begaat een overtreding. Łazar krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Jamnunviriya verovert de bal door een tackle van achteren. Jamnunviriya geeft een lange en hoge pass. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov haalt uit met een fantastische trap. Wongthong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:2

13e minuut.
Pflugbeil passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Silapa-acha de bal. Silapa-acha speelt de bal door. Radomirov rent richting de bal. Radomirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pflugbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflugbeil geeft een hoge lob. de Santana is nu in balbezit. de Santana schiet op doel. Silapa-acha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Łazar rent richting de bal. Pflugbeil geeft de bal voor. Nimitbunnasarn heeft problemen om de bal te vangen. Łazar verovert de bal door een tackle van achteren. Łazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Čičković met een sublieme pass. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov passt de bal met de wreef. Silapa-acha is nu in balbezit. Silapa-acha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Radomirov rent richting de bal. Narin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radomirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radomirov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wongthong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:3

31e minuut.
Pflugbeil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łazar de bal. Łazar geeft de bal voor. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:4

33e minuut.
Doeltrap. Ramsland trapt de bal weg van het doel. Radomirov kopt de bal weg. Radomirov rent richting de bal. Radomirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nimnuan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pflugbeil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łazar is nu in balbezit. Łazar geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Narin probeert de bal met de borst te controleren. Silapa-acha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:5

38e minuut.
Łazar geeft de bal voor. de Santana rent richting de bal. de Santana geeft een hoge lob. Radomirov probeert de bal aan de voet te houden. Silapa-acha maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat. Wongthong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Royals 87%, Chonburi Cannons 13%.
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:5

47e minuut.
de Santana rent richting de bal. de Santana passt de bal zonder na te denken. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Silapa-acha verovert de bal door een tackle van achteren. Silapa-acha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:6

49e minuut.
Łazar geeft een lange en hoge pass. Pflugbeil rent richting de bal. Pflugbeil geeft een hoge lob. Radomirov heeft problemen om de bal te vangen. Radomirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:7

52e minuut.
Pflugbeil geeft de bal voor. Srisa-ard heeft problemen om de bal te vangen. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Narin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Skut komt het veld opgelopen. Yindeeyoungyeon komt het veld opgelopen. Pastorczyk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Nimitbunnasarn probeert naar een medespeler te passen. Łazar is nu in balbezit. Łazar geeft een hoge lob. Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Čičković passt de bal in één keer door. Łazar rent richting de bal. Łazar passt de bal zonder na te denken. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yuansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar verovert de bal door een tackle van achteren. Pflugbeil geeft een hoge lob. Radomirov rent richting de bal. Radomirov geeft een lange en hoge pass. Wongthong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk haalt uit met een fantastische trap. Wongthong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lisiewicz komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radomirov zal de hoekschop nemen. Pflugbeil kopt de bal weg. Pastorczyk rent richting de bal. Pastorczyk schiet op doel. Wongthong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Daar is Łazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yun begaat een overtreding. Łazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matović komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lisiewicz probeert naar een medespeler te passen. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović passt de bal zonder na te denken. Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:8

75e minuut.
Klungelig pakt Yindeeyoungyeon de bal. Yindeeyoungyeon probeert naar een medespeler te passen. Lisiewicz probeert naar een medespeler te passen. Matović heeft problemen om de bal te vangen. Matović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wongthong trapt de bal weg van het doel. Łazar is nu in balbezit. Łazar speelt de bal door. Pastorczyk rent richting de bal. Pastorczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:9

78e minuut.
Hyuuga heeft problemen om de bal te vangen. Pastorczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ... Wongthong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lao-Jaruphan geeft de bal voor. Lisiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lisiewicz met een sublieme pass. Pastorczyk is nu in balbezit. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:10

87e minuut.
Matović is nu in balbezit. Matović passt de bal met de wreef. Pastorczyk probeert de bal met de borst te controleren. Pastorczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Matović rent richting de bal. Matović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:11

87e minuut.
Pastorczyk is nu in balbezit. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Pastorczyk onderschept slim de pass. Pastorczyk haalt uit met een fantastische trap. Wongthong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pathum Thani Royals 86%, Chonburi Cannons 14%.
Pathum Thani Royals - Chonburi Cannons 0:12