Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALBOS FC Fénix Rojo
Normal Tactiek DDD
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 37.2
poor Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Hiền Minh rent richting de bal. Hiền Minh passt de bal zonder na te denken. Toader met een sublieme pass. Kowalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tukio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tukio probeert de bal met de borst te controleren. Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalino met een sublieme pass. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cuco Espino met een harde bal richting middenveld. Bălăcescu kopt de bal weg. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski schiet op doel. Cuco Espino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria geeft de bal voor. Pinci kopt de bal weg. Tukio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Toader is nu in balbezit. Monterrosa onderschept slim de pass. Monterrosa probeert naar een medespeler te passen. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Iraheta Sanabria de bal. Kowalkowski rent richting de bal. Daar is Kowalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalkowski draait met de bal, schiet en ... Cuco Espino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Fénix Rojo 0:1

23e minuut.
Pascoalino rent richting de bal. Pascoalino met een sublieme pass. Tukio probeert naar een medespeler te passen. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cuco Espino bokst de bal weg.

30e minuut.
Pascoalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmetspajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmetspajić speelt de bal door. Tukio rent richting de bal. Tukio draait met de bal, schiet en ... Cuco Espino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Fénix Rojo 0:2

41e minuut.
Tukio is nu in balbezit. Tukio speelt de bal door. Kowalkowski rent richting de bal. Kowalkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cruz Campo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Larín is nu in balbezit. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu passt de bal zonder na te denken. Tukio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBOS FC 68%, Fénix Rojo 32%.
ALBOS FC - Fénix Rojo 0:2

47e minuut.
Inworp. Pascoalino met een snelle inworp. Tukio is nu in balbezit. Tukio draait met de bal, schiet en ... Iraheta Sanabria probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Fénix Rojo 0:3

64e minuut.
Pele Zapata is nu in balbezit. Ahmetspajić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pele Zapata. Ahmetspajić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ahmetspajić kan niet meer verder spelen. Mateos komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Toader de bal onder controle te krijgen. Tukio rent richting de bal. Tukio met een sublieme pass. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski schiet op doel. Cuco Espino bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălăcescu zal de hoekschop nemen. Kowalkowski rent richting de bal. Kowalkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuco Espino bokst de bal weg. Cuco Espino speelt de bal door. Bălăcescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Iraheta Sanabria de bal. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pele Zapata rent richting de bal. Pele Zapata passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălăcescu neemt de hoekschop. Kowalkowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Fénix Rojo 0:4

76e minuut.
Contreras rent richting de bal. Bălăcescu onderschept slim de pass. Bălăcescu passt de bal met de wreef. Kowalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALBOS FC - Fénix Rojo 0:5

85e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een hoge lob. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALBOS FC 65%, Fénix Rojo 35%.
ALBOS FC - Fénix Rojo 0:5