Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leopardos FC Cuban Soccer Academy
♣43♣ Tactiek Tac 3.1
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 69
redelijk Schieten wonderbaarlijk
goed Passen uitmuntend
goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een lange en hoge pass. Valdés maakt een snoekduik en kopt de bal. Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Faife onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jasik geeft een lange en hoge pass. Daar is Filippazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálmason rent richting de bal. Pálmason draait met de bal, schiet en ... Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Abigantus met een harde bal richting middenveld. Maleńczuk kopt de bal weg. Pálmason rent richting de bal. Pálmason draait met de bal, schiet en ... Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Jasik is nu in balbezit. Jasik geeft de bal voor. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés geeft een lange en hoge pass. Pálmason springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filippazzi geeft een hoge lob. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Álvarez krijgt een gele kaart. Santos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Pálmason heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Handoyo. Pálmason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maleńczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pálmason maakt een snoekduik en kopt de bal. Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Valdés de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Socorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal in één keer door. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prieto neemt de hoekschop. Valdés springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Valdés rent richting de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto met een sublieme pass. Pálmason is nu in balbezit. Pálmason schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:1

21e minuut.
Marshall geeft een lange en hoge pass. Prieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maleńczuk met een sublieme pass. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ... Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Filippazzi probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een lange en hoge pass. Pálmason springt en kopt de bal. Abigantus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:2

28e minuut.
Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan geeft een hoge lob. Maleńczuk kopt de bal weg. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason draait met de bal, schiet en ... Paal! Pálmason is nu in balbezit. Pálmason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Maleńczuk kopt de bal weg. Pálmason heeft problemen om de bal te vangen. Pálmason passt de bal in één keer door. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Álvarez kopt de bal weg. Daar is Pálmason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faife is nu in balbezit. Pálmason onderschept slim de pass. Pálmason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal met de wreef. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason passt de bal met de wreef. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pálmason kopt de bal weg. Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal met de wreef. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pálmason is nu in balbezit. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk geeft een hoge lob. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:3

40e minuut.
Handoyo kopt de bal weg. Inworp. Prieto met de inworp. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Valdés passt de bal met de wreef. Maleńczuk speelt de bal door. Pálmason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmason schiet op doel. Abigantus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopardos FC 81%, Cuban Soccer Academy 19%.
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:3

46e minuut.
Acevedo komt het veld opgelopen. Morgado komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Álvarez probeert de bal aan de voet te houden. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés passt de bal met de wreef. Morgado is nu in balbezit. Morgado haalt uit met een fantastische trap. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Landry begaat een overtreding. Landry krijgt een gele kaart. Morgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maleńczuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valdés springt en kopt de bal. Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:4

54e minuut.
Klungelig pakt Lehár de bal. Santos is nu in balbezit. Shaw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shaw krijgt een gele kaart. Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Landry neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Morgado passt de bal in één keer door. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Handoyo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abigantus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:5

57e minuut.
Santiesteban passt de bal met de wreef. Socorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk begaat een overtreding. Maleńczuk krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo passt de bal in één keer door. Morgado is nu in balbezit. Morgado draait met de bal, schiet en ... Abigantus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:6

59e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo speelt de bal door. Klungelig pakt Morgado de bal. Acevedo rent richting de bal. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Abigantus bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Böjte komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mociūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Morgado de bal. Morgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Radan geeft een hoge lob. Valdés is nu in balbezit. Valdés passt de bal zonder na te denken. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Socorro kopt de bal weg. Radan met een sublieme pass. Morgado rent richting de bal. Morgado schiet op doel. Abigantus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:7

70e minuut.
Morgado passt de bal in één keer door. Álvarez geeft de bal voor. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez speelt de bal door. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abigantus trapt de bal weg. Acevedo kopt de bal weg. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ... Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Faife rent richting de bal. Faife geeft de bal voor. Jasik kopt de bal weg. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Valdés kopt de bal weg. Morgado rent richting de bal. Morgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Valdés geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Filippazzi de bal. Morgado rent richting de bal. Morgado draait met de bal, schiet en ... Abigantus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:8

85e minuut.
Klungelig pakt Rybarczyk de bal. Rybarczyk geeft de bal voor. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft een hoge lob. Morgado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Santiesteban is nu in balbezit. Santiesteban geeft de bal voor. Rybarczyk geeft de bal voor. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado schiet op doel. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopardos FC 72%, Cuban Soccer Academy 28%.
Leopardos FC - Cuban Soccer Academy 0:8