Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sheiks Jambers Blue Mystics
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
EL Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jawhar. Jawhar krijgt een gele kaart.

8e minuut.
El Bdeir passt de bal met de wreef. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen passt de bal in één keer door. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Jambers - Blue Mystics 0:1

14e minuut.
Hana Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. El Bilal is nu in balbezit. El Bilal geeft de bal voor. Haj Akram is nu in balbezit. Haj Akram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
El Bdeir probeert de bal met de borst te controleren. Hajjaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen rent richting de bal. Mohsen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin AL Fahir de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
bin Faraj passt de bal in één keer door. Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram is nu in balbezit. Haj Akram schiet op doel. Zuhair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jawhar kopt de bal weg. bin AL Fahir heeft problemen om de bal te vangen. Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohsen schiet op doel. Ichya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Jambers - Blue Mystics 0:2

39e minuut.
EL Baloushi geeft een hoge lob. Haj Malik geeft een lange en hoge pass. Daar is bin rabee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj Akram is nu in balbezit. Haj Akram draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Jambers 50%, Blue Mystics 50%.
Al Sheiks Jambers - Blue Mystics 0:2

59e minuut.
Iba Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt bin rabee de bal. Haj Akram is nu in balbezit. Haj Akram schiet op doel. Zuhair bokst de bal weg.

71e minuut.
Jawhar onderschept slim de pass. Hana Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen begaat een overtreding. Iba Mohsen krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Iba Mohsen verovert de bal door een tackle van achteren. Azad bereikt de bal nog maar net als eerste. Iba Mohsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iba Mohsen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
bin AL Fahir is nu in balbezit. Mohsen onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teymourian. Teymourian krijgt een gele kaart. Mohsen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mohsen kan niet meer verder spelen. bin Al Rabee komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Teymourian passt de bal in één keer door. Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Awzai rent richting de bal. Haj Akram onderschept slim de pass. Haj Akram schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Jambers 42%, Blue Mystics 58%.
Al Sheiks Jambers - Blue Mystics 0:2