Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Brown Al Babi Al Dhafra al Ra`s
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Al Kaabi onderschept slim de pass. El Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi rent richting de bal. Shrizi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Iba Haroun speelt de bal door. Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shehhi begaat een overtreding. Hana Khetbi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ali met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Al Babi - Al Dhafra al Ra`s 1:0

19e minuut.
bin Shehhi is nu in balbezit. Hana Khetbi onderschept slim de pass. Hana Khetbi passt de bal in één keer door. bin Al Rabee rent richting de bal. bin Al Rabee schiet op doel. EL Serkal bokst de bal weg. Shrizi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Al Babi - Al Dhafra al Ra`s 2:0

26e minuut.
Ahmad Yousif kopt de bal weg. El Habib probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Matsu is nu in balbezit. El Habib onderschept slim de pass. El Habib draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Al Babi 68%, Al Dhafra al Ra`s 32%.
Al Brown Al Babi - Al Dhafra al Ra`s 2:0

46e minuut.
Shrizi passt de bal met de wreef. bin Al Rabee is nu in balbezit. Al Kaabi onderschept slim de pass. Shrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Shrizi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
bin Al Rabee passt de bal met de wreef. Haj Sultan is nu in balbezit. Met opzet legt Ali zijn tegenspeler op de grond. Ali krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ali met een sublieme pass. El Jawhar rent richting de bal. El Jawhar geeft een hoge lob. Shrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Al Babi - Al Dhafra al Ra`s 3:0

62e minuut.
Klungelig pakt Shrizi de bal. bin Al Rabee is nu in balbezit. Shrizi rent richting de bal. Shrizi heeft problemen om de bal te vangen. Shrizi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is bin Al Rabee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rabee schiet op doel. EL Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Matsu met een snelle inworp. El Bilal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
EL Baloushi is nu in balbezit. bin Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. bin Al Rabee met een sublieme pass. Shrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Brown Al Babi - Al Dhafra al Ra`s 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Brown Al Babi 46%, Al Dhafra al Ra`s 54%.
Al Brown Al Babi - Al Dhafra al Ra`s 4:0