Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supreme Arabi Ra`s Al Dibba
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
bin Jawhar met een sublieme pass. Hana Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Hussain passt de bal in één keer door. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Supreme Arabi - Ra`s Al Dibba 0:1

6e minuut.
Inworp. AL Humaid met een snelle inworp. Nahyan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar is nu in balbezit. bin Jawhar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Al Kaabi is nu in balbezit. Hana Hussain onderschept slim de pass. Hana Hussain probeert naar een medespeler te passen. Al Anbari is nu in balbezit. Al Anbari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is AL Forouhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Mustafa rent richting de bal. AL Forouhar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. AL Forouhar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Al Qubaisi trapt de bal weg. Hana Hussain kopt de bal weg. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Omer is nu in balbezit. bin Jawhar onderschept slim de pass. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hana Shehhi met een snelle inworp. Al Sharji rent richting de bal. Al Sharji geeft een hoge lob. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari draait met de bal, schiet en ... Al Qubaisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Al Nayhan passt de bal met de wreef. Al Sharji is nu in balbezit. Al Sharji passt de bal in één keer door. Al Anbari rent richting de bal. Al Anbari schiet op doel. Al Qubaisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Arabi 60%, Ra`s Al Dibba 40%.
Supreme Arabi - Ra`s Al Dibba 0:1

52e minuut.
Inworp. Yaseen met de inworp. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa geeft een hoge lob. Klungelig pakt EL Omer de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Al Qubaisi trapt de bal weg. Nahyan kopt de bal weg. EL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Omer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Al Sharji bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sharji passt de bal in één keer door. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. AL Yaseen trapt de bal weg van het doel. Al Sharji probeert naar een medespeler te passen. Al Anbari rent richting de bal. Al Anbari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen geeft een lange en hoge pass. bin Al Rabee kopt de bal weg. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
bin Jawhar passt de bal in één keer door. Al Sharji rent richting de bal. Al Sharji probeert naar een medespeler te passen. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supreme Arabi 56%, Ra`s Al Dibba 44%.
Supreme Arabi - Ra`s Al Dibba 0:1