Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Noaim Al-Ain Football Club
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 27.5
zwak Schieten goed
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Agbo geeft een lange en hoge pass. Amankwa kopt de bal weg. El Habib probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Noaim - Al-Ain Football Club 0:1

10e minuut.
Msarri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Qubaisi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Sultan. bin Qubaisi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shrizi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Beitar trapt de bal weg. Marhiwuño controleert de bal met de borst. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo draait met de bal, schiet en ... Awzai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is El Habib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Noaim - Al-Ain Football Club 0:2

16e minuut.
Al Minhali bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Minhali geeft een lange en hoge pass. Hana Sultan rent richting de bal. bin Qubaisi onderschept slim de pass. bin Qubaisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Beitar geeft een hoge lob. Daar is Al Matar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perta met een sublieme pass. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Fahir rent richting de bal. bin AL Fahir passt de bal in één keer door. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Noaim - Al-Ain Football Club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Noaim 62%, Al-Ain Football Club 38%.
Al Noaim - Al-Ain Football Club 0:3

53e minuut.
Cenci geeft een lange en hoge pass. Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kermani zijn tegenspeler op de grond. Kermani krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Awzai trapt de bal weg. Hana Sultan kopt de bal weg. Daar is Al Matar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Noaim - Al-Ain Football Club 0:4

77e minuut.
Al Minhali speelt de bal door. Daar is Cenci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kermani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kermani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cenci met de inworp. bin AL Fahir speelt de bal door. Amankwa rent richting de bal. Amankwa draait met de bal, schiet en ... Awzai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Noaim - Al-Ain Football Club 0:5

86e minuut.
Al Matar geeft de bal voor. Cenci is nu in balbezit. Cenci probeert naar een medespeler te passen. Agbo rent richting de bal. Agbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Noaim - Al-Ain Football Club 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Noaim 65%, Al-Ain Football Club 35%.
Al Noaim - Al-Ain Football Club 0:6