Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emirates Gunners Flay Unicorns
Normal Tactiek x
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 51.9
poor Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Hana Darwish is nu in balbezit. Mostowfi verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowfi passt de bal met de wreef. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Al Nayhan passt de bal in één keer door. Daar is Bakkehaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkehaug geeft de bal voor. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Al Khaleel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Al Nayhan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lara komt het veld opgelopen.

26e minuut.
da Atouguia kopt de bal weg. Klungelig pakt Lara de bal. Lara geeft de bal voor. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. Al Khaleel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:1

33e minuut.
Vanović rent richting de bal. Vanović met een sublieme pass. Campbell-Ryce rent richting de bal. Pandurević rent richting de bal. Pandurević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:2

39e minuut.
Hana Gobash met een sublieme pass. Bakkehaug probeert de bal aan de voet te houden. Mostowfi geeft een hoge lob. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pandurević zal de hoekschop nemen. Bakkehaug maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Gunners 73%, Flay Unicorns 27%.
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:2

46e minuut.
El Ommar komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Daar is Hana Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Darwish geeft een lange en hoge pass. Pandurević kopt de bal weg. El Ommar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ommar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:3

56e minuut.
El Ommar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanović geeft een hoge lob. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:4

62e minuut.
Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi rent richting de bal. Mostowfi speelt de bal door. Bakkehaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkehaug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Al Radwan rent richting de bal. da Atouguia onderschept slim de pass. da Atouguia geeft een lange en hoge pass. Bakkehaug is nu in balbezit. Bakkehaug haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Hana Gobash kopt de bal weg. Vanović speelt de bal door. bin Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ommar onderschept slim de pass. El Ommar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
da Atouguia geeft een hoge lob. bin Qassim kopt de bal weg. Klungelig pakt Mostowfi de bal. El Ommar is nu in balbezit. El Ommar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Haj Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević probeert naar een medespeler te passen. Bakkehaug is nu in balbezit. El Ommar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ommar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haj Malik met de inworp. Pandurević rent richting de bal. Pandurević geeft de bal voor. Bakkehaug maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirates Gunners 71%, Flay Unicorns 29%.
Emirates Gunners - Flay Unicorns 0:4