Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gacvetili Tavi FC Dinamo Tbilisi
Normal Tactiek 1111
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 35.1
poor Schieten adequate
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos geeft een hoge lob. Bakuradze kopt de bal weg. Alcântara rent richting de bal. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos met een sublieme pass. Kemularia rent richting de bal. Kemularia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Tavi - FC Dinamo Tbilisi 0:1

9e minuut.
Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenaishvili rent richting de bal. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Iremashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Eckardt passt de bal met de wreef. Gavazza speelt de bal door. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Tavi - FC Dinamo Tbilisi 0:2

26e minuut.
Campos schiet op doel. Alcântara krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Shavadze de bal onder controle te krijgen. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Abakelia met de inworp. Iremadze rent richting de bal. Spinosi begaat een overtreding. Spinosi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Roztoczek geeft een hoge lob. Alcântara rent richting de bal. Alcântara geeft een hoge lob. Kemularia rent richting de bal. Kemularia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mokritskiy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iremadze met de inworp. Chikovani rent richting de bal. Chikovani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Tavi 74%, FC Dinamo Tbilisi 26%.
Gacvetili Tavi - FC Dinamo Tbilisi 0:2

48e minuut.
Taniashvili onderschept slim de pass. Nazyapmaz rent richting de bal. Taniashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Taniashvili draait met de bal, schiet en ... Guercini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Lebanidze is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Campos passt de bal met de wreef. Kemularia is nu in balbezit. Kemularia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Eckardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos is nu in balbezit. Campos speelt de bal door. Spinosi is nu in balbezit. Spinosi met een sublieme pass. Iremashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Campos speelt de bal door. Alcântara heeft problemen om de bal te vangen. Zenaishvili is nu in balbezit. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Tavi - FC Dinamo Tbilisi 0:3

74e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos speelt de bal door. Bakhturidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bakuradze onderschept slim de pass. Gavazza rent richting de bal. Gavazza passt de bal met de wreef. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Spinosi met een snelle inworp. Campos rent richting de bal. Campos geeft een hoge lob. Abakelia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcântara krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Tavi - FC Dinamo Tbilisi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Tavi 85%, FC Dinamo Tbilisi 15%.
Gacvetili Tavi - FC Dinamo Tbilisi 0:4