Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria SV Little Pete
At-k Tactiek wingbacks
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 61.4
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Koopman heeft problemen om de bal te vangen. Koopman met een sublieme pass. Yilmaz heeft problemen om de bal te vangen. Veltman rent richting de bal. Veltman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. van Emmerik met een sublieme pass. Koopman rent richting de bal. Koopman draait met de bal, schiet en ... Skoneczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - Little Pete 0:1

14e minuut.
Jeziorny geeft een hoge lob. Negură rent richting de bal. Negură passt de bal in één keer door. Koopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yilmaz rent richting de bal. Jeziorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman onderschept slim de pass. Yilmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yilmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dellaferrera geeft de bal voor. Hareb kopt de bal weg. Daar is Koopman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yilmaz is nu in balbezit. Yilmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Selviboylu passt de bal in één keer door. Daar is Engel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühren rent richting de bal. Eeg Jensen verovert de bal door een tackle van achteren. Eeg Jensen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vihavainen is nu in balbezit. Vihavainen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rauter de bal. Koopman is nu in balbezit. Koopman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
van Emmerik passt de bal in één keer door. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman schiet op doel. Skoneczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - Little Pete 0:2

39e minuut.
Veltman passt de bal met de wreef. Yilmaz is nu in balbezit. Yilmaz passt de bal zonder na te denken. Koopman rent richting de bal. Koopman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria SV - Little Pete 0:3

41e minuut.
Rauter rent richting de bal. Koopman onderschept slim de pass. Sarafov begaat een overtreding. Koopman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zębicki wilt de vrije trap nemen. Skoneczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Rauter rent richting de bal. van Emmerik onderschept slim de pass. van Emmerik passt de bal zonder na te denken. Koopman is nu in balbezit. Koopman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Veltman rent richting de bal. Rauter is nu in balbezit. Veltman onderschept slim de pass. Veltman geeft een hoge lob. Koopman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 76%, Little Pete 24%.
Victoria SV - Little Pete 0:3

46e minuut.
Stam komt het veld opgelopen. Sabat komt het veld opgelopen. Bolero komt het veld opgelopen. Bartholomæussen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bartholomæussen is nu in balbezit. Bartholomæussen geeft een hoge lob. Eeg Jensen rent richting de bal. Eeg Jensen schiet op doel. Toffoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Stam rent richting de bal. Jeziorny onderschept slim de pass. Jeziorny probeert naar een medespeler te passen. Zębicki is nu in balbezit. Zębicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
van Emmerik passt de bal in één keer door. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman passt de bal zonder na te denken. Koopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman haalt uit met een fantastische trap. Skoneczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Doeltrap. Minh Toàn komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bolero heeft problemen om de bal te vangen. Sabat rent richting de bal. Zębicki begaat een overtreding. Sabat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Toàn komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria SV 54%, Little Pete 46%.
Victoria SV - Little Pete 0:3