Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK TIRO Košice Splašené Ovečky
skuska Tactiek sheep
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
63.8 gemiddelde waardering 67
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Rabich speelt de bal door. De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne passt de bal zonder na te denken. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maso passt de bal in één keer door. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft de bal voor. Štoklasa krijgt zijn hoofd ertegen. Selepek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Splašené Ovečky 0:1

14e minuut.
Opálek verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piñas neemt de hoekschop. Štoklasa krijgt zijn hoofd ertegen. Doesburg probeert de bal aan de voet te houden. Selepek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas passt de bal met de wreef. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Śperniak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piñas zal de hoekschop nemen. Štoklasa krijgt zijn hoofd ertegen. Selepek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sterescu kopt de bal weg. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas passt de bal zonder na te denken. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Selepek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Doesburg geeft een lange en hoge pass. Rosales is nu in balbezit. Maso speelt de bal door. Piñas rent richting de bal. Piñas schiet op doel. Selepek bokst de bal weg.

44e minuut.
Ondráš probeert naar een medespeler te passen. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK TIRO Košice - Splašené Ovečky 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 63%, Splašené Ovečky 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK TIRO Košice - Splašené Ovečky 1:1

46e minuut.
Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Sterescu geeft een hoge lob. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Selepek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Rennell probeert naar een medespeler te passen. Rabich is nu in balbezit. Rabich passt de bal met de wreef. Maso geeft de bal voor. Volpe springt en kopt de bal. Selepek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Štoklasa is nu in balbezit. Selepek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK TIRO Košice - Splašené Ovečky 1:2

57e minuut.
Maso passt de bal zonder na te denken. Piñas rent richting de bal. Piñas met een sublieme pass. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa schiet op doel. Selepek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Chyba komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chyba haalt uit met een fantastische trap. Rennell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Selepek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Szalay speelt de bal door. Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas heeft problemen om de bal te vangen. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Rosales passt de bal met de wreef. Ondráš speelt de bal door. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Hacko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK TIRO Košice 55%, Splašené Ovečky 45%.
FK TIRO Košice - Splašené Ovečky 1:2