Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorioso SLB Great Team
A Tactiek ATT
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
50.7 gemiddelde waardering 44.7
excellent Schieten very good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Pevide onderschept slim de pass. Pevide speelt de bal door. Brito Nunes is nu in balbezit. Sitio onderschept slim de pass. Sitio draait met de bal, schiet en ... Barrenho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Vencimento geeft een lange en hoge pass. Portel kopt de bal weg. Klungelig pakt Amador de bal. Pevide rent richting de bal. Pevide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Carolino passt de bal met de wreef. Damasio is nu in balbezit. Damasio probeert naar een medespeler te passen. Celorico rent richting de bal. Celorico schiet op doel. Bulcke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Great Team 1:0

4e minuut.
Vencimento bereikt de bal nog maar net als eerste. Vencimento geeft een lange en hoge pass. Trombudo speelt de bal door. Pevide is nu in balbezit. Pevide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Celorico verovert de bal door een tackle van achteren. Celorico passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arribas de bal. Arribas geeft de bal voor. Casquilho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Great Team 2:0

12e minuut.
Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico is nu in balbezit. Casquilho bereikt de bal nog maar net als eerste. Casquilho haalt uit met een fantastische trap. Bulcke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Great Team 3:0

14e minuut.
Carolino verovert de bal door een tackle van achteren. Carolino passt de bal met de wreef. Casquilho is nu in balbezit. Celorico rent richting de bal. Celorico haalt uit met een fantastische trap. Bulcke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnaldes met een snelle inworp. Politankiewicz is nu in balbezit. Politankiewicz draait met de bal, schiet en ... Barrenho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Great Team 3:1

28e minuut.
Carolino met een snelle inworp. Casquilho geeft een lange en hoge pass. Almeida rent richting de bal. Celorico onderschept slim de pass. Celorico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Carolino passt de bal in één keer door. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorico schiet op doel. Almeida probeert de bal aan de voet te houden. Bulcke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Great Team 4:1

40e minuut.
Carolino passt de bal met de wreef. Daar is Casquilho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casquilho passt de bal in één keer door. Celorico is nu in balbezit. Celorico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 40%, Great Team 60%.
Glorioso SLB - Great Team 4:1

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Celorico stond buitenspel. Aimar neemt vlug de vrije trap. Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Great Team 4:2

63e minuut.
Bulcke trapt de bal weg. Arnaldes kopt de bal weg. Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Great Team 4:3

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trombudo zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. Barrenho met een harde bal richting middenveld. Arribas kopt de bal weg. Celorico bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Carolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolino probeert naar een medespeler te passen. Casquilho rent richting de bal. Casquilho schiet op doel. Bulcke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Arnaldes met de inworp. Sengo geeft een hoge lob. Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz draait met de bal, schiet en ... Barrenho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Aimar onderschept slim de pass. Sengo rent richting de bal. Sengo probeert naar een medespeler te passen. Politankiewicz is nu in balbezit. Politankiewicz schiet op doel. Barrenho bokst de bal weg. Sitio is nu in balbezit. Sitio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorioso SLB - Great Team 4:4

88e minuut.
Trombudo is nu in balbezit. Trombudo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Sitio de bal onder controle te krijgen. Pevide is nu in balbezit. Pevide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 55%, Great Team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorioso SLB - Great Team 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Portel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carolino met een snelle inworp. Damasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damasio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 42%, Great Team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorioso SLB - Great Team 4:4

111e minuut.
Arnaldes geeft een lange en hoge pass. Pevide kopt de bal weg. Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz draait met de bal, schiet en ... Barrenho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorioso SLB - Great Team 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorioso SLB 65%, Great Team 35%.
Glorioso SLB - Great Team 4:5