Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vindimas FC PIKA TEAM
Nova Tactiek »(ô..ô)«
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Preud`Homme speelt de bal door. Daar is Glentzes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glentzes speelt de bal door. Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Varek probeert naar een medespeler te passen. Glentzes bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Glentzes zal de hoekschop nemen. Santana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - PIKA TEAM 0:1

9e minuut.
Preud`Homme probeert naar een medespeler te passen. Godebski rent richting de bal. Godebski met een sublieme pass. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Preud`Homme met een sublieme pass. Glentzes heeft problemen om de bal te vangen. Glentzes passt de bal zonder na te denken. Godebski rent richting de bal. Godebski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Ranhoso de bal. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Godebski is nu in balbezit. Godebski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vindimas FC - PIKA TEAM 0:2

32e minuut.
Okoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoński geeft de bal voor. Catinca kopt de bal weg. Godebski heeft problemen om de bal te vangen. Godebski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Ranhoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godebski is nu in balbezit. Godebski speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hoof geeft een lange en hoge pass. Inworp. Findorák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varek bereikt de bal nog maar net als eerste. Varek geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Siminică bokst de bal weg. Fajardo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 45%, PIKA TEAM 55%.
Vindimas FC - PIKA TEAM 0:2

52e minuut.
Merckx rent richting de bal. Merckx geeft de bal voor. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Meneses bokst de bal weg.

62e minuut.
Podolák speelt de bal door. Merckx is nu in balbezit. Merckx geeft de bal voor. Godebski is nu in balbezit. Godebski schiet op doel. Meneses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santana springt en kopt de bal. Meneses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catinca rent richting de bal. Catinca geeft een hoge lob. Preud`Homme kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Santana kopt de bal weg. Ranhoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranhoso probeert naar een medespeler te passen. Godebski rent richting de bal. Godebski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Godebski is nu in balbezit. Godebski passt de bal met de wreef. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vindimas FC 62%, PIKA TEAM 38%.
Vindimas FC - PIKA TEAM 0:2