Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Barcelona Zara San Servolo Atletics
5-2-k-2 v.2 Tactiek 443 tech
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
47.3 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten adequate
average Passen adequate
very good Verdedigen adequate


8e minuut.
Bătrânu verovert de bal door een tackle van achteren. Bătrânu passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores schiet op doel. Hodanek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - San Servolo Atletics 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Kastelić de bal. Kastelić speelt de bal door. Mirdinja is nu in balbezit. Mirdinja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Barcelona Zara - San Servolo Atletics 1:1

19e minuut.
Rajčić geeft een lange en hoge pass. Kuštrav heeft problemen om de bal te vangen. Sant Manduca rent richting de bal. Daar is Sant Manduca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap. Stupac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Drescher rent richting de bal. Bătrânu rent richting de bal. Šeks onderschept slim de pass. Šeks heeft problemen om de bal te vangen. Šeks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Sant Manduca de bal. Sant Manduca kopt de bal weg. Mirdinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirdinja geeft de bal voor. Šeks maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - San Servolo Atletics 2:1

36e minuut.
Drescher onderschept slim de pass. Drescher passt de bal zonder na te denken. Šovljanski speelt de bal door. Daar is Garotinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garotinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hodanek trapt de bal weg. Drescher kopt de bal weg. Prepelić is nu in balbezit. Hervatek onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 40%, San Servolo Atletics 60%.
F.C. Barcelona Zara - San Servolo Atletics 2:1

47e minuut.
Kastelić is nu in balbezit. Bătrânu verovert de bal door een tackle van achteren. Bătrânu passt de bal in één keer door. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Pele Zapata kopt de bal weg. Farac controleert de bal met de borst. Farac geeft de bal voor. Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mirdinja is nu in balbezit. Drescher onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kastelić. Kastelić krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kuštrav maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pele Zapata kopt de bal weg. Šeks rent richting de bal. Šeks haalt uit met een fantastische trap. Stupac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Barcelona Zara - San Servolo Atletics 3:1

77e minuut.
Pekarić passt de bal zonder na te denken. Farac is nu in balbezit. Farac passt de bal in één keer door. Mirdinja rent richting de bal. Mirdinja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Farac passt de bal in één keer door. Mirdinja is nu in balbezit. Mirdinja speelt de bal door. Sant Manduca rent richting de bal. Sant Manduca haalt uit met een fantastische trap. Stupac bokst de bal weg. Šeks is nu in balbezit. Šeks schiet op doel. Stupac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 38%, San Servolo Atletics 62%.
F.C. Barcelona Zara - San Servolo Atletics 3:1