Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pogar Betine
mep6-2 Tactiek 433D
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen solid


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caleta met een snelle inworp. Brnović is nu in balbezit. Brnović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Batak de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Matoc probeert de bal met de borst te controleren. Slagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagalo geeft een hoge lob. Prokopowicz heeft problemen om de bal te vangen. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... Ladan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Krznar probeert naar een medespeler te passen. Ljubisavljević heeft problemen om de bal te vangen. Huško is nu in balbezit. Huško draait met de bal, schiet en ... Zlotrg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Slagalo passt de bal met de wreef. Martać bereikt de bal nog maar net als eerste. Martać passt de bal zonder na te denken. Prokopowicz rent richting de bal. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Zamorski speelt de bal door. Brnović rent richting de bal. Prokopowicz is nu in balbezit. Prokopowicz schiet op doel. Ladan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Betine 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 58%, Betine 42%.
FC Pogar - Betine 0:1

48e minuut.
Slagalo rent richting de bal. Slagalo passt de bal zonder na te denken. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap. Ladan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Betine 0:2

66e minuut.
Slagalo geeft een hoge lob. Kociper is nu in balbezit. Cerović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kociper raakt geblesseerd tijdens het duel. Kociper kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Ladan bokst de bal weg.

72e minuut.
Lukavac heeft problemen om de bal te vangen. Zamorski geeft een lange en hoge pass. Prokopowicz kopt de bal weg. Kociper rent richting de bal. Kociper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kociper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociper haalt uit met een fantastische trap. Ladan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lukavac geeft de bal voor. Caleta rent richting de bal. Caleta geeft een lange en hoge pass. Prokopowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Matoc met een sublieme pass. Darišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Darišić met een sublieme pass. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap. Ladan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukavac heeft problemen om de bal te vangen. Brnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - Betine 0:3

81e minuut.
Slagalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulagić probeert naar een medespeler te passen. Darišić rent richting de bal. Darišić passt de bal in één keer door. Slagalo geeft een hoge lob. Ladan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Brnović kopt de bal weg. Žaja speelt de bal door. Klungelig pakt Brnović de bal. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kociper is nu in balbezit. Kociper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 61%, Betine 39%.
FC Pogar - Betine 0:3