Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GNK Dinamo_Zagreb Građanski
Normal Tactiek lose
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 54.7
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Malzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Malzoni speelt de bal door. Christiansen rent richting de bal. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:1

4e minuut.
Ursache speelt de bal door. Klungelig pakt Brachucki de bal. Brachucki probeert naar een medespeler te passen. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap. Raspudić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:2

6e minuut.
Daar is Chicote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelčić speelt de bal door. Maljković rent richting de bal. Christiansen verovert de bal door een tackle van achteren. Christiansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:3

10e minuut.
Malzoni passt de bal in één keer door. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen haalt uit met een fantastische trap. Raspudić probeert wanhopig de bal te grijpen. Kosović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:4

11e minuut.
Jakovljević probeert naar een medespeler te passen. Šulc rent richting de bal. Šulc geeft een hoge lob. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Peti kopt de bal weg. Daar is Malzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić rent richting de bal. Christiansen rent richting de bal. Christiansen haalt uit met een fantastische trap. Raspudić bokst de bal weg.

15e minuut.
Lakkas speelt de bal door. Malzoni probeert naar een medespeler te passen. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:5

16e minuut.
Prelčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Chicote met een snelle inworp. Brachucki rent richting de bal. Brachucki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen passt de bal in één keer door. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:6

21e minuut.
Christiansen draait met de bal, schiet en ... Kosović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poldrugovac is nu in balbezit. Brachucki onderschept slim de pass. Brachucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:7

26e minuut.
Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kosović de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Christiansen neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:8

33e minuut.
Penezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen verovert de bal door een tackle van achteren. Christiansen passt de bal zonder na te denken. Anić is nu in balbezit. Anić schiet op doel. Raspudić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:9

35e minuut.
Anić kopt de bal weg. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić rent richting de bal. Anić schiet op doel. Raspudić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:10

41e minuut.
Malzoni speelt de bal door. Ursache probeert de bal met de borst te controleren. Ursache probeert naar een medespeler te passen. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:11

44e minuut.
Ursache speelt de bal door. Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Ursache kopt de bal weg. Anić is nu in balbezit. Anić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Anić is nu in balbezit. Anić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Christiansen de bal. Christiansen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GNK Dinamo_Zagreb 88%, Građanski 12%.
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:12

46e minuut.
Klungelig pakt Anić de bal. Anić passt de bal in één keer door. Christiansen is nu in balbezit. Malzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Malzoni haalt uit met een fantastische trap. Raspudić bokst de bal weg.

47e minuut.
Čekol bereikt de bal nog maar net als eerste. Čekol passt de bal met de wreef. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:13

52e minuut.
Maljković passt de bal in één keer door. Christiansen rent richting de bal. Šulc rent richting de bal. Christiansen onderschept slim de pass. Christiansen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raspudić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:14

59e minuut.
Christiansen heeft problemen om de bal te vangen. Šulc rent richting de bal. Malzoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anić de bal. Anić draait met de bal, schiet en ... Raspudić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Svatoš geeft de bal voor. Brachucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Raspudić met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ursache de bal. Ursache geeft een lange en hoge pass. Anić rent richting de bal. Anić schiet op doel. Raspudić bokst de bal weg.

65e minuut.
Prelčić rent richting de bal. Brachucki verovert de bal door een tackle van achteren. Brachucki geeft een hoge lob. Christiansen rent richting de bal. Christiansen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Maljković heeft problemen om de bal te vangen. Malzoni met een sublieme pass. Anić rent richting de bal. Daar is Anić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ursache kopt de bal weg. Anić rent richting de bal. Anić passt de bal zonder na te denken. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Anić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Brachucki passt de bal zonder na te denken. Daar is Ursache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursache geeft een lange en hoge pass. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić haalt uit met een fantastische trap. Raspudić bokst de bal weg.

70e minuut.
Ursache geeft een lange en hoge pass. Christiansen maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Penezić de bal onder controle te krijgen. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:15

74e minuut.
Klungelig pakt Anić de bal. Malzoni met een sublieme pass. Anić heeft problemen om de bal te vangen. Christiansen rent richting de bal. Christiansen haalt uit met een fantastische trap. Raspudić bokst de bal weg. Anić heeft problemen om de bal te vangen. Anić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:16

78e minuut.
Raspudić trapt de bal weg. Lakkas kopt de bal weg. Anić heeft problemen om de bal te vangen. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Ursache kopt de bal weg. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap. Raspudić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Brachucki passt de bal in één keer door. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:17

83e minuut.
Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić verovert de bal door een tackle van achteren. Penezić speelt de bal door. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Christiansen de bal. Anić rent richting de bal. Penezić rent richting de bal. Anić onderschept slim de pass. Anić haalt uit met een fantastische trap. Raspudić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Raspudić trapt de bal weg van het doel. Ursache kopt de bal weg. Brachucki kan de bal niet met de borst controleren. Brachucki geeft de bal voor. Christiansen is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Christiansen zal de hoekschop nemen. Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Lakkas kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lakkas kopt de bal weg. Klungelig pakt Christiansen de bal. Christiansen passt de bal zonder na te denken. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić passt de bal met de wreef. Christiansen rent richting de bal. Christiansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:18

90e minuut.
Anić heeft problemen om de bal te vangen. Kosović rent richting de bal. Christiansen verovert de bal door een tackle van achteren. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GNK Dinamo_Zagreb 86%, Građanski 14%.
GNK Dinamo_Zagreb - Građanski 0:19