Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moslavac1 Kondori
D Tactiek 532-slovak
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 63.4
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Nikolaidis probeert naar een medespeler te passen. Gadocha speelt de bal door. Mackenna heeft problemen om de bal te vangen. Mackenna geeft een hoge lob. Zarosa krijgt zijn hoofd ertegen. Zwirkowski bokst de bal weg.

11e minuut.
Kök passt de bal met de wreef. Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna geeft de bal voor. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... Zwirkowski bokst de bal weg.

17e minuut.
Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek met een sublieme pass. Tanboğa is nu in balbezit. Tanboğa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cachola met een sublieme pass. Laffely met een sublieme pass. Rosik met een sublieme pass. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... Zwirkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
kirigin geeft de bal voor. Cachola is nu in balbezit. Cachola passt de bal zonder na te denken. Daar is Zarosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Kondori 0:1

28e minuut.
Miško zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ling-Bum geeft een lange en hoge pass. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak geeft een lange en hoge pass. Zarosa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Kondori 0:2

32e minuut.
Nikolaidis geeft een lange en hoge pass. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak met een sublieme pass. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Nikolaidis geeft een lange en hoge pass. Zarosa kopt de bal weg. Rosik speelt de bal door. Mięśniak probeert de bal met de borst te controleren. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
kirigin rent richting de bal. Rosik verovert de bal door een tackle van achteren. Rosik passt de bal met de wreef. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 60%, Kondori 40%.
Moslavac1 - Kondori 0:2

49e minuut.
Vršek passt de bal met de wreef. Daar is Bobrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaidis onderschept slim de pass. Nikolaidis speelt de bal door. Zarosa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis passt de bal in één keer door. Daar is Rosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosik geeft de bal voor. Zarosa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zarosa kopt de bal weg. kirigin probeert de bal met de borst te controleren. Mięśniak begaat een overtreding. Mięśniak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mackenna rent richting de bal. Mackenna geeft een lange en hoge pass. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak draait met de bal, schiet en ... Zwirkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moslavac1 - Kondori 0:3

63e minuut.
Cachola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachola geeft de bal voor. Klungelig pakt Miško de bal. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zwirkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Cachola probeert naar een medespeler te passen. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa met een sublieme pass. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Rosik geeft de bal voor. Zubov controleert de bal met de borst. kirigin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak onderschept slim de pass. Mięśniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna geeft de bal voor. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Ling-Bum geeft een lange en hoge pass. Daar is Mięśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięśniak passt de bal met de wreef. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Zwirkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mięśniak is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gadocha neemt de hoekschop. Zarosa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
kirigin rent richting de bal. Gadocha verovert de bal door een tackle van achteren. Gadocha passt de bal zonder na te denken. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moslavac1 62%, Kondori 38%.
Moslavac1 - Kondori 0:3