Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smooth Criminals U BULJU
442 allrise k Tactiek novo
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
20.5 gemiddelde waardering 55
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen excellent
weak Verdedigen very good


6e minuut.
Burlica is nu in balbezit. Grisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Burlica verovert de bal door een tackle van achteren. Burlica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:1

9e minuut.
Ménesi passt de bal zonder na te denken. Daar is Burlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlica geeft de bal voor. Grisostomi rent richting de bal. Grisostomi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:2

10e minuut.
Daar is Ménesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ménesi met een sublieme pass. Sarić is nu in balbezit. Lipničan onderschept slim de pass. Lipničan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:3

11e minuut.
Pavelka probeert naar een medespeler te passen. Kera rent richting de bal. Lipničan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lipničan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipničan schiet op doel. Lipotica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:4

15e minuut.
Łojek geeft een lange en hoge pass. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter geeft een hoge lob. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:5

20e minuut.
Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Burlica speelt de bal door. Grisostomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisostomi schiet op doel. Lipotica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:6

24e minuut.
Lipotica trapt de bal weg. Lefter rent richting de bal. Lefter geeft een hoge lob. Daar is Lipničan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipničan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Miljuš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lefter geeft een lange en hoge pass. Lipničan springt en kopt de bal. Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. Lipotica bokst de bal weg.

42e minuut.
Miljuš met een snelle inworp. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter speelt de bal door. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lipničan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:7

44e minuut.
Grisostomi passt de bal met de wreef. Burlica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţugurlan geeft de bal voor. Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipničan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 90%, U BULJU 10%.
Smooth Criminals - U BULJU 0:8

49e minuut.
Miljuš met een sublieme pass. Lefter rent richting de bal. Lefter probeert naar een medespeler te passen. Burlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lefter passt de bal met de wreef. Ţugurlan met een sublieme pass. Lipničan rent richting de bal. Lipničan geeft een lange en hoge pass. Ménesi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Burlica is nu in balbezit. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi haalt uit met een fantastische trap. Lipotica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ménesi rent richting de bal. Klungelig pakt Ménesi de bal. Ménesi speelt de bal door. Grisostomi is nu in balbezit. Grisostomi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Hristojević komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Lipničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter passt de bal met de wreef. Lipničan rent richting de bal. Lipničan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ménesi geeft een lange en hoge pass. Šovljanski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kreštalica de bal. Grisostomi verovert de bal door een tackle van achteren. Grisostomi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:9

72e minuut.
Daar is Lisinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi passt de bal met de wreef. Grisostomi heeft problemen om de bal te vangen. Grisostomi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Burlica rent richting de bal. Kosić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burlica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burlica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ménesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Šovljanski met de inworp. Kreštalica controleert de bal met de borst. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. Lipotica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smooth Criminals - U BULJU 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 85%, U BULJU 15%.
Smooth Criminals - U BULJU 0:10