Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provalija Svi-kao-jedan
5-1-3-1 Tactiek pet_pozadi
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Borodin speelt de bal door. Brzaković is nu in balbezit. Urošević is nu in balbezit. Brzaković verovert de bal door een tackle van achteren. Brzaković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Osmajić rent richting de bal. Farinola verovert de bal door een tackle van achteren. Farinola met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Besora geeft een hoge lob. Stepanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Desterro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cattalani rent richting de bal. Cattalani haalt uit met een fantastische trap. Osmajić probeert de bal aan de voet te houden. Stepanović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Svi-kao-jedan 0:1

22e minuut.
Besora verovert de bal door een tackle van achteren. Besora speelt de bal door. Desterro rent richting de bal. Desterro schiet op doel. Stepanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bubnjar heeft problemen om de bal te vangen. Besora rent richting de bal. Besora passt de bal in één keer door. Cattalani rent richting de bal. Cattalani draait met de bal, schiet en ... Stepanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cattalani is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cattalani zal de hoekschop nemen. Desterro rent richting de bal. Desterro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Svi-kao-jedan 0:2

36e minuut.
Knežić onderschept slim de pass. Knežić met een sublieme pass. Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Pjanović met een snelle inworp. Urošević rent richting de bal. Brzaković onderschept slim de pass. Brzaković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Besora met een sublieme pass. Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Cattalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattalani draait met de bal, schiet en ... Stepanović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cattalani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Svi-kao-jedan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 56%, Svi-kao-jedan 44%.
Provalija - Svi-kao-jedan 0:3

49e minuut.
Bubnjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora verovert de bal door een tackle van achteren. Besora passt de bal met de wreef. Cattalani is nu in balbezit. Cattalani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Besora is nu in balbezit. Besora passt de bal zonder na te denken. Cattalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattalani haalt uit met een fantastische trap. Stepanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Svi-kao-jedan 0:4

52e minuut.
Bjetić passt de bal met de wreef. Inworp. Cabezas met een snelle inworp. Desterro rent richting de bal. Desterro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Desterro is nu in balbezit. Kusovac onderschept slim de pass. Kusovac geeft de bal voor. Pjanović rent richting de bal. Pjanović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Bajević rent richting de bal. Bajević geeft de bal voor. Besora geeft de bal voor. Desterro is nu in balbezit. Desterro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Svi-kao-jedan 0:5

59e minuut.
Daar is Besora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Besora maakt een afschuwelijke overtreding. Besora krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Desterro rent richting de bal. Desterro schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cabezas met een sublieme pass. Besora rent richting de bal. Besora passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Desterro de bal. Desterro schiet op doel. Stepanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Urošević rent richting de bal. Urošević geeft de bal voor. Cattalani rent richting de bal. Cattalani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Svi-kao-jedan 0:6

85e minuut.
Desterro probeert de bal met de borst te controleren. Tomić verovert de bal door een tackle van achteren. Tomić probeert naar een medespeler te passen. Cattalani rent richting de bal. Cattalani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cabezas met een snelle inworp. Desterro bereikt de bal nog maar net als eerste. Desterro passt de bal in één keer door. Cattalani rent richting de bal. Cattalani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Svi-kao-jedan 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 62%, Svi-kao-jedan 38%.
Provalija - Svi-kao-jedan 0:7