Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Piston F.C. Bears
maradona Tactiek Proba...
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
43.9 gemiddelde waardering 63.5
average Schieten outstanding
good Passen formidable
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
do Salqueiro rent richting de bal. Kolasa begaat een overtreding. do Salqueiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bayramoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. do Salqueiro springt en kopt de bal. Madincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Machnacki kopt de bal weg. Corga geeft een lange en hoge pass. Velciu kopt de bal weg. Pintér geeft een lange en hoge pass. do Salqueiro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro passt de bal in één keer door. Corga probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ... Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - F.C. Bears 0:1

15e minuut.
Kolasa is nu in balbezit. Bayramoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bayramoğlu geeft een hoge lob. do Salqueiro krijgt zijn hoofd ertegen. Madincea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - F.C. Bears 0:2

17e minuut.
Bayramoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machnacki de bal. Dvorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - F.C. Bears 0:3

20e minuut.
Bayramoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Corga de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamana. Zamana krijgt een gele kaart. Corga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bayramoğlu met een snel genomen vrije trap. do Salqueiro springt en kopt de bal. Madincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - F.C. Bears 0:4

27e minuut.
Zamana geeft een lange en hoge pass. Manav rent richting de bal. Radovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stojačić onderschept slim de pass. Stojačić schiet op doel. Ibričić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pintér geeft een hoge lob. Velciu probeert de bal met de borst te controleren. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Madincea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - F.C. Bears 0:5

43e minuut.
Truta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintér onderschept slim de pass. Pintér passt de bal zonder na te denken. do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zamana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Piston 76%, F.C. Bears 24%.
F.C. Piston - F.C. Bears 0:5

47e minuut.
Zamana rent richting de bal. Zamana geeft een lange en hoge pass. Pintér probeert naar een medespeler te passen. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Corga speelt de bal door. Bayramoğlu speelt de bal door. Pintér is nu in balbezit. Pintér geeft een hoge lob. do Salqueiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Madincea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Dvorak geeft de bal voor. Bayramoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dvorak de bal. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Madincea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zamana verovert de bal door een tackle van achteren. Corga bereikt de bal nog maar net als eerste. Corga passt de bal zonder na te denken. do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pintér onderschept slim de pass. Pintér geeft een lange en hoge pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Zamana is nu in balbezit. do Salqueiro onderschept slim de pass. do Salqueiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bayramoğlu geeft de bal voor. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Madincea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - F.C. Bears 0:6

79e minuut.
Dvorak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pintér zal de hoekschop nemen. do Salqueiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Madincea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Piston - F.C. Bears 0:7

80e minuut.
Pintér bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintér geeft de bal voor. Zamana is nu in balbezit. do Salqueiro verovert de bal door een tackle van achteren. do Salqueiro haalt uit met een fantastische trap. Madincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

87e minuut.
Pintér geeft de bal voor. Dvorak kan de bal niet met de borst controleren. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Machnacki kopt de bal weg. Klungelig pakt do Salqueiro de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamana. Zamana krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. do Salqueiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bayramoğlu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Piston 71%, F.C. Bears 29%.
F.C. Piston - F.C. Bears 0:7