Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lican Ray Club de Deportes Vallenar
repe 2.0 Tactiek =Law=
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 54
very good Schieten good
good Passen excellent
very good Verdedigen good


16e minuut.
Bakk geeft een lange en hoge pass. Babović rent richting de bal. Babović passt de bal met de wreef. Cruzat rent richting de bal. Cruzat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pandev geeft een lange en hoge pass. Chacana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakk. Bakk krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Milián geeft een hoge lob. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto geeft een lange en hoge pass. Cruzat maakt een snoekduik en kopt de bal. Malawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Milián is nu in balbezit. Milián geeft een lange en hoge pass. Poli kopt de bal weg. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Condruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ragusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusin geeft de bal voor. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. Malawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Club de Deportes Vallenar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lican Ray 57%, Club de Deportes Vallenar 43%.
Lican Ray - Club de Deportes Vallenar 1:0

71e minuut.
Azat geeft de bal voor. Ragusin heeft problemen om de bal te vangen. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan verovert de bal door een tackle van achteren. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Condruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Klungelig pakt Prieto de bal. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert geeft de bal voor. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan schiet op doel. Condruţ bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Condruţ niet meer kan verder spelen. Lombrea komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bakk met een sublieme pass. Babović is nu in balbezit. Babović passt de bal met de wreef. Cruzat rent richting de bal. Cruzat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lican Ray - Club de Deportes Vallenar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lican Ray 50%, Club de Deportes Vallenar 50%.
Lican Ray - Club de Deportes Vallenar 2:0