Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejos Estandartes Green Berry F.C.
442 Primera Tactiek 4-1-2-1wing-2
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten formidabel
matig Passen uitmuntend
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Longhini kopt de bal weg. Vidaurren rent richting de bal. Sępek onderschept slim de pass. Sępek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:1

4e minuut.
Duranöz is nu in balbezit. Duranöz passt de bal in één keer door. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará geeft een hoge lob. Longhini krijgt zijn hoofd ertegen. Negrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Negrón met een sublieme pass. Duranöz geeft een hoge lob. Longhini rent richting de bal. Longhini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:2

8e minuut.
Duranöz rent richting de bal. Duranöz passt de bal in één keer door. Sępek heeft problemen om de bal te vangen. Sępek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:3

10e minuut.
Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlíček onderschept slim de pass. Pytlíček passt de bal zonder na te denken. Longhini rent richting de bal. Longhini haalt uit met een fantastische trap. Negrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
MacConachie rent richting de bal. MacConachie geeft de bal voor. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:4

13e minuut.
Klungelig pakt Carmona de bal. MacConachie geeft een lange en hoge pass. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek haalt uit met een fantastische trap. Negrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Pará geeft de bal voor. Negrón probeert naar een medespeler te passen. Duranöz kopt de bal weg. Daar is Sępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sępek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:5

25e minuut.
Patury geeft een lange en hoge pass. Longhini is nu in balbezit. Ropa is nu in balbezit. Longhini verovert de bal door een tackle van achteren. Longhini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sępek is nu in balbezit. Sępek draait met de bal, schiet en ... Negrón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:6

36e minuut.
Duranöz is nu in balbezit. Duranöz passt de bal zonder na te denken. Pará rent richting de bal. Pará geeft een hoge lob. Sępek maakt een snoekduik en kopt de bal. Negrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Vidaurren probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duranöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duranöz geeft een lange en hoge pass. Longhini is nu in balbezit. Longhini haalt uit met een fantastische trap. Negrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Honorato de bal. Honorato met een sublieme pass. Pará rent richting de bal. Pará geeft een lange en hoge pass. Sępek krijgt zijn hoofd ertegen. Negrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vidaurren is nu in balbezit. Sępek onderschept slim de pass. Sępek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:7

44e minuut.
MacConachie is nu in balbezit. MacConachie geeft de bal voor. Longhini kopt de bal weg. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek schiet op doel. Negrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini verovert de bal door een tackle van achteren. Longhini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Estandartes 78%, Green Berry F.C. 22%.
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:8

46e minuut.
MacConachie met een sublieme pass. Pará is nu in balbezit. Pará geeft de bal voor. Longhini is nu in balbezit. Longhini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sępek rent richting de bal. Sępek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:9

52e minuut.
Patury rent richting de bal. Patury passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Acuña de bal. Sępek rent richting de bal. Sępek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Linda geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pytlíček de bal onder controle te krijgen. MacConachie met een sublieme pass. Klungelig pakt Sępek de bal. Sępek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:10

56e minuut.
Vidaurren geeft de bal voor. Inworp. Duranöz met een snelle inworp. Pytlíček geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Longhini bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:11

58e minuut.
Pytlíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlíček passt de bal met de wreef. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará geeft een hoge lob. Sępek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:12

67e minuut.
Linda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pytlíček probeert naar een medespeler te passen. Pará rent richting de bal. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:13

71e minuut.
Duranöz met een sublieme pass. Pará is nu in balbezit. Pará geeft een hoge lob. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek draait met de bal, schiet en ... Negrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pará neemt de hoekschop. Ropa controleert de bal met de borst. Longhini rent richting de bal. Longhini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:14

80e minuut.
Sępek probeert de bal met de borst te controleren. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranöz verovert de bal door een tackle van achteren. Duranöz geeft een lange en hoge pass. Longhini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:15

83e minuut.
Vidaurren passt de bal in één keer door. Pará rent richting de bal. Pará geeft een lange en hoge pass. Sępek is nu in balbezit. Sępek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Duranöz rent richting de bal. Duranöz passt de bal zonder na te denken. Daar is Pará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pará geeft de bal voor. Longhini springt en kopt de bal. Negrón bokst de bal weg. Longhini rent richting de bal. Longhini draait met de bal, schiet en ... Negrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Estandartes 75%, Green Berry F.C. 25%.
Viejos Estandartes - Green Berry F.C. 0:15