Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Araña Maquina Avalancha Original Autistas FC
Isi sin miedo 2 Tactiek 5-3-2A
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 64.8
good Schieten formidable
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


28e minuut.
MacAulay passt de bal zonder na te denken. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe probeert naar een medespeler te passen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Consolino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Autistas FC 0:1

30e minuut.
Pyrzanowski speelt de bal door. Zeller rent richting de bal. Bucurică begaat een overtreding. Bucurică krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dobrota passt de bal in één keer door. MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay passt de bal zonder na te denken. Bucurică rent richting de bal. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Consolino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araña Maquina Avalancha Original 62%, Autistas FC 38%.
Araña Maquina Avalancha Original - Autistas FC 0:1

49e minuut.
Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică speelt de bal door. Saandeep rent richting de bal. Saandeep draait met de bal, schiet en ... Consolino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Autistas FC 0:2

52e minuut.
Bucurică draait met de bal, schiet en ... Consolino probeert naar een medespeler te passen. Dobrota kopt de bal weg. Daar is Saandeep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saandeep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Autistas FC 0:3

58e minuut.
MacAulay rent richting de bal. MacAulay passt de bal met de wreef. Ouadah onderschept slim de pass. Bucurică rent richting de bal. Bucurică schiet op doel. Consolino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Saandeep draait met de bal, schiet en ... Consolino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pyrzanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherghe met een sublieme pass. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Consolino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Autistas FC 0:4

69e minuut.
Ouadah met een sublieme pass. Daar is Näther, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Näther passt de bal met de wreef. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Stracquadanio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

71e minuut.
Vag onderschept slim de pass. Dobrota speelt de bal door. MacAulay probeert naar een medespeler te passen. Bucurică rent richting de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisteleki onderschept slim de pass. Kisteleki geeft een lange en hoge pass. Saandeep heeft problemen om de bal te vangen. Saandeep haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Autistas FC 0:5

81e minuut.
Dheedene probeert naar een medespeler te passen. Saandeep is nu in balbezit. Bucurică rent richting de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Consolino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Autistas FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araña Maquina Avalancha Original 64%, Autistas FC 36%.
Araña Maquina Avalancha Original - Autistas FC 0:6