Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 21:26
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Psv croydon Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Psv croydon Padstow Rovers
Normal Tactiek defmidwide
46% Balbezit 54%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 54
slecht Schieten uitstekend
hopeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Esse heeft problemen om de bal te vangen. Foden speelt de bal door. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer rent richting de bal. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:1

4e minuut.
Wooley rent richting de bal. Foden verovert de bal door een tackle van achteren. Foden met een sublieme pass. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Endrick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sheringham is nu in balbezit. Sheringham geeft een hoge lob. Clarke is nu in balbezit. Clarke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:2

8e minuut.
Inworp. Endrick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sheringham speelt de bal door. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Mourinho trapt de bal weg van het doel. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier geeft de bal voor. Sawyer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wooley geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Endrick met de inworp. Sheringham geeft de bal voor. Clarke maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Trippier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trippier probeert naar een medespeler te passen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke draait met de bal, schiet en ... Watson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mourinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. WaIker bereikt de bal nog maar net als eerste. WaIker geeft een lange en hoge pass. Endrick kopt de bal weg. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Mourinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Lewis-Potter geeft de bal voor. Inworp. Endrick met de inworp. Sheringham geeft een lange en hoge pass. Clarke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Endrick met een sublieme pass. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke speelt de bal door. Sawyer rent richting de bal. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Mourinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Clarke rent richting de bal. Clarke passt de bal met de wreef. Sawyer heeft problemen om de bal te vangen. Sawyer draait met de bal, schiet en ... Mourinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:3

19e minuut.
Clarke onderschept slim de pass. Clarke passt de bal met de wreef. Sawyer heeft problemen om de bal te vangen. Foden is nu in balbezit. Foden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:4

21e minuut.
Jordan met een sublieme pass. Endrick geeft een lange en hoge pass. Sawyer kopt de bal weg. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Inworp. Endrick met een snelle inworp. Sheringham speelt de bal door. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:5

23e minuut.
Ramsey passt de bal met de wreef. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Foden is nu in balbezit. Foden geeft de bal voor. Daar is Sawyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Mourinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:6

25e minuut.
Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Esse is nu in balbezit. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke schiet op doel. Mourinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:7

27e minuut.
Sawyer rent richting de bal. Sawyer schiet op doel. Clarke rent richting de bal. Clarke geeft de bal voor. Sawyer springt en kopt de bal. Mourinho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:8

30e minuut.
Foden speelt de bal door. Sawyer is nu in balbezit. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel. Mourinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:9

35e minuut.
Sheringham speelt de bal door. Endrick rent richting de bal. Endrick passt de bal in één keer door. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke haalt uit met een fantastische trap. Mourinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Foden rent richting de bal. Foden passt de bal in één keer door. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer schiet op doel. Mourinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:10

42e minuut.
Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham passt de bal in één keer door. Foden probeert naar een medespeler te passen. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Collins de bal. Endrick rent richting de bal. Endrick geeft de bal voor. Sawyer rent richting de bal. Sawyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psv croydon 84%, Padstow Rovers 16%.
Psv croydon - Padstow Rovers 0:10

47e minuut.
Potts probeert naar een medespeler te passen. Foden probeert naar een medespeler te passen. Sawyer is nu in balbezit. Clarke rent richting de bal. Clarke haalt uit met een fantastische trap. Mourinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Watson trapt de bal weg. Endrick kopt de bal weg. Daar is Sawyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke draait met de bal, schiet en ... Mourinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sawyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sawyer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:11

52e minuut.
Clarke kopt de bal weg. Endrick is nu in balbezit. Endrick passt de bal in één keer door. Foden is nu in balbezit. Foden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mourinho trapt de bal weg. Trippier met een sublieme pass. Sawyer rent richting de bal. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:12

55e minuut.
Clarke passt de bal in één keer door. Foden met een sublieme pass. Clarke rent richting de bal. Sawyer rent richting de bal. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mourinho trapt de bal weg van het doel. Ronaldo kopt de bal weg. Foden rent richting de bal. Foden haalt uit met een fantastische trap. Mourinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sawyer rent richting de bal. Sawyer geeft een lange en hoge pass. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:13

59e minuut.
Trippier met een sublieme pass. Foden geeft een hoge lob. Clarke kopt de bal weg. Clarke is nu in balbezit. Clarke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins passt de bal met de wreef. Foden met een sublieme pass. Sawyer is nu in balbezit. Sawyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:14

64e minuut.
Potts verovert de bal door een tackle van achteren. Trippier is nu in balbezit. Trippier probeert naar een medespeler te passen. Clarke rent richting de bal. Clarke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:15

66e minuut.
Lewis-Potter probeert naar een medespeler te passen. Esse rent richting de bal. Clarke onderschept slim de pass. Clarke draait met de bal, schiet en ... Mourinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:16

68e minuut.
Trippier passt de bal met de wreef. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden passt de bal in één keer door. Clarke rent richting de bal. Clarke haalt uit met een fantastische trap. Mourinho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:17

73e minuut.
Watson geeft de bal voor. Daar is Sheringham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sheringham speelt de bal door. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Trippier kopt de bal weg. Foden met een sublieme pass. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke haalt uit met een fantastische trap. Mourinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:18

76e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wooley de bal. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer haalt uit met een fantastische trap. Mourinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mourinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Watson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trippier met de inworp. Klungelig pakt Sheringham de bal. Sheringham geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:19

81e minuut.
Clarke passt de bal met de wreef. Endrick rent richting de bal. Endrick passt de bal met de wreef. Foden is nu in balbezit. Foden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:20

82e minuut.
Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell passt de bal met de wreef. WaIker rent richting de bal. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:21

83e minuut.
Coppell probeert naar een medespeler te passen. Radford rent richting de bal. Radford passt de bal in één keer door. Clarke rent richting de bal. Clarke haalt uit met een fantastische trap. Mourinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Endrick rent richting de bal. Endrick passt de bal in één keer door. Sawyer rent richting de bal. Sawyer draait met de bal, schiet en ... Mourinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psv croydon - Padstow Rovers 0:22

88e minuut.
Clarke haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Watson trapt de bal weg. Endrick geeft de bal voor. Sawyer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Clarke rent richting de bal. Sawyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawyer rent richting de bal. Sawyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psv croydon 86%, Padstow Rovers 14%.
Psv croydon - Padstow Rovers 0:22