Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Spider Monkeys Blue balls
Normal Tactiek 4-52
37% Balbezit 63%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen excellent


2e minuut.
Hanganu met een sublieme pass. Farmer rent richting de bal. McLean begaat een overtreding. Farmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Contra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
McLean verovert de bal door een tackle van achteren. McLean geeft de bal voor. Inworp. Buřval met een snelle inworp. Contra geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:1

5e minuut.
Iuri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Farmer de bal. Daniels is nu in balbezit. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:2

8e minuut.
Iuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. McLean is nu in balbezit. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:3

9e minuut.
Farmer is nu in balbezit. Iuri is nu in balbezit. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri schiet op doel. Dickerson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daniels rent richting de bal. Iuri verovert de bal door een tackle van achteren. Iuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:4

11e minuut.
Daniels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanganu met de inworp. Farmer is nu in balbezit. Farmer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:5

15e minuut.
Toderaş rent richting de bal. Toderaş passt de bal zonder na te denken. Contra speelt de bal door. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval passt de bal in één keer door. Iuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:6

18e minuut.
Cheshire geeft een hoge lob. Farmer kopt de bal weg. Iuri rent richting de bal. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dickerson met een harde bal richting middenveld. Buřval kopt de bal weg. Iuri is nu in balbezit. Iuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Dickerson met een harde bal richting middenveld. Buřval kopt de bal weg. Iuri probeert de bal met de borst te controleren. Iuri draait met de bal, schiet en ... Dickerson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:7

26e minuut.
Contra rent richting de bal. Contra probeert naar een medespeler te passen. Farmer rent richting de bal. Klungelig pakt Iuri de bal. Iuri schiet op doel. Dickerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Hanganu met een sublieme pass. Daar is Buřval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buřval probeert naar een medespeler te passen. Iuri is nu in balbezit. Iuri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Contra kopt de bal weg. Iuri is nu in balbezit. Farmer is nu in balbezit. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:8

28e minuut.
Doyle passt de bal in één keer door. Daar is Abshire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abshire passt de bal zonder na te denken. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Farmer is nu in balbezit. Farmer passt de bal met de wreef. Iuri is nu in balbezit. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:9

32e minuut.
Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval met een sublieme pass. Daar is Contra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iuri rent richting de bal. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Iuri is nu in balbezit. Farmer is nu in balbezit. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Contra wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hanganu met de inworp. Contra rent richting de bal. Contra speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hanganu kopt de bal weg. Daar is Daniels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri haalt uit met een fantastische trap. Dickerson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:10

39e minuut.
Daar is Doyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cummins is nu in balbezit. Iuri verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:11

41e minuut.
Buřval is nu in balbezit. Buřval geeft een hoge lob. Iuri rent richting de bal. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:12

42e minuut.
Contra speelt de bal door. Hanganu heeft problemen om de bal te vangen. Hanganu geeft een lange en hoge pass. Iuri is nu in balbezit. Iuri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaş onderschept slim de pass. Toderaş passt de bal in één keer door. Iuri is nu in balbezit. Iuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Spider Monkeys 89%, Blue balls 11%.
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:12

47e minuut.
MacVail kopt de bal weg. Buřval is nu in balbezit. Buřval passt de bal met de wreef. Iuri heeft problemen om de bal te vangen. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:13

50e minuut.
Contra speelt de bal door. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Farmer rent richting de bal. Iuri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:14

52e minuut.
Abshire is nu in balbezit. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft een hoge lob. Iuri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Buřval rent richting de bal. Buřval passt de bal zonder na te denken. Iuri is nu in balbezit. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ritch is nu in balbezit. Buřval onderschept slim de pass. Buřval speelt de bal door. Iuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buřval neemt de hoekschop. McLean controleert de bal met de borst. Iuri rent richting de bal. Iuri haalt uit met een fantastische trap. Dickerson bokst de bal weg.

61e minuut.
Farmer is nu in balbezit. Iuri is nu in balbezit. Farmer is nu in balbezit. Iuri rent richting de bal. Iuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:15

64e minuut.
Iuri rent richting de bal. Farmer rent richting de bal. Iuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:16

65e minuut.
Buřval probeert naar een medespeler te passen. Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:17

67e minuut.
Buřval verovert de bal door een tackle van achteren. Buřval passt de bal zonder na te denken. McLean rent richting de bal. Iuri onderschept slim de pass. Iuri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Contra rent richting de bal. Contra passt de bal met de wreef. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri is nu in balbezit. Iuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:18

72e minuut.
Doeltrap. Dickerson met een harde bal richting middenveld. Toderaş kopt de bal weg. Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Buřval met een snelle inworp. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra passt de bal met de wreef. Iuri rent richting de bal. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Abshire probeert de bal aan de voet te houden. Buřval kopt de bal weg. Daar is Daniels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Dickerson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Farmer is nu in balbezit. Farmer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Hanganu rent richting de bal. Hanganu speelt de bal door. Farmer is nu in balbezit. Farmer schiet op doel. Dickerson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:19

83e minuut.
Contra speelt de bal door. Farmer is nu in balbezit. Daniels is nu in balbezit. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:20

85e minuut.
Cummins kopt de bal weg. Buřval is nu in balbezit. Buřval speelt de bal door. Iuri rent richting de bal. Iuri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Contra probeert de bal met de borst te controleren. Contra geeft een lange en hoge pass. Farmer heeft problemen om de bal te vangen. Iuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dickerson met een sublieme pass. Contra kopt de bal weg. Iuri heeft problemen om de bal te vangen. Iuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Spider Monkeys 92%, Blue balls 8%.
Eternal Spider Monkeys - Blue balls 0:21