Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Cowboys FC Clover
Normal Tactiek chios
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 51.2
poor Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Owsley rent richting de bal. Valečák verovert de bal door een tackle van achteren. Valečák probeert naar een medespeler te passen. Tvede bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:1

6e minuut.
Balul is nu in balbezit. Balul passt de bal in één keer door. Deloffre is nu in balbezit. Deloffre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:2

7e minuut.
Tvede passt de bal met de wreef. Ambersley speelt de bal door. Craven rent richting de bal. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Valečák onderschept slim de pass. Valečák speelt de bal door. Deloffre rent richting de bal. Deloffre draait met de bal, schiet en ... Ambersley probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tvede passt de bal in één keer door. Stammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede is nu in balbezit. Tvede draait met de bal, schiet en ... O’Neill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Valečák probeert naar een medespeler te passen. Tvede is nu in balbezit. Tvede passt de bal met de wreef. Ambersley rent richting de bal. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tvede probeert naar een medespeler te passen. Ambersley met een sublieme pass. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre haalt uit met een fantastische trap. O’Neill maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:3

16e minuut.
Deloffre heeft problemen om de bal te vangen. Deloffre probeert naar een medespeler te passen. Balul probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ambersley de bal. Ambersley schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Valečák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede rent richting de bal. Tvede passt de bal zonder na te denken. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:4

22e minuut.
Mihalcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balul geeft een lange en hoge pass. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley haalt uit met een fantastische trap. O’Neill probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Balul onderschept slim de pass. Balul geeft een hoge lob. Deloffre kopt de bal weg. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:5

26e minuut.
Balul verovert de bal door een tackle van achteren. Balul met een sublieme pass. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley schiet op doel. O’Neill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Asner passt de bal met de wreef. Valečák rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitt. Valečák raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Valečák kan niet meer verder spelen. Biner komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Tvede is nu in balbezit. Jamison is nu in balbezit. Tvede bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:6

32e minuut.
Klungelig pakt Balul de bal. Stammler onderschept slim de pass. Asner is nu in balbezit. Tvede onderschept slim de pass. Tvede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Biner geeft een hoge lob. Deloffre is nu in balbezit. Jones legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deloffre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deloffre neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:7

36e minuut.
Biner is nu in balbezit. Asner is nu in balbezit. Biner verovert de bal door een tackle van achteren. Tvede is nu in balbezit. Tvede draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Madsen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jones de bal onder controle te krijgen. Asner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede verovert de bal door een tackle van achteren. Tvede schiet op doel. O’Neill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:8

41e minuut.
Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsley rent richting de bal. Biner verovert de bal door een tackle van achteren. Biner geeft een lange en hoge pass. Stammler kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:9

45e minuut.
Klungelig pakt Tvede de bal. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley probeert naar een medespeler te passen. Deloffre rent richting de bal. Deloffre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Cowboys 82%, FC Clover 18%.
CF Cowboys - FC Clover 0:9

47e minuut.
Marzolini met een sublieme pass. Tvede bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede met een sublieme pass. Ambersley is nu in balbezit. Ambersley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Biner kopt de bal weg. Tvede probeert naar een medespeler te passen. Ambersley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley schiet op doel. O’Neill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:10

63e minuut.
Mihalcea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Tvede rent richting de bal. Deloffre is nu in balbezit. Deloffre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:11

65e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley verovert de bal door een tackle van achteren. Ambersley passt de bal in één keer door. Deloffre rent richting de bal. Deloffre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
O’Neill met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biner met een snelle inworp. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea geeft een hoge lob. O’Neill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Tvede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tvede geeft een hoge lob. Deloffre is nu in balbezit. Deloffre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jamison controleert de bal met de borst. Tvede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambersley met een sublieme pass. Deloffre rent richting de bal. Deloffre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tvede speelt de bal door. Jones rent richting de bal. Deloffre verovert de bal door een tackle van achteren. Deloffre haalt uit met een fantastische trap. O’Neill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:12

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balul met de inworp. Tvede heeft problemen om de bal te vangen. Tvede geeft een hoge lob. Stammler probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambersley rent richting de bal. Ambersley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:13

90e minuut.
Tvede verovert de bal door een tackle van achteren. Tvede geeft een lange en hoge pass. Deloffre is nu in balbezit. Deloffre haalt uit met een fantastische trap. O’Neill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Cowboys - FC Clover 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Cowboys 77%, FC Clover 23%.
CF Cowboys - FC Clover 0:14