Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerecse FC Boghossian Team
Rederik_new Tactiek lakóvá tevő :D
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
46.7 gemiddelde waardering 65.2
goed Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma passt de bal in één keer door. Kastelic geeft een hoge lob. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Nalić met een sublieme pass. Cemović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabóczki. Rabóczki krijgt een gele kaart. Cemović raakt geblesseerd tijdens het duel. Nikologiannis komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Raniszewski geeft de bal voor. Cemović met een sublieme pass. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Boghossian Team 0:1

13e minuut.
Nalić verovert de bal door een tackle van achteren. Nalić probeert naar een medespeler te passen. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Boghossian Team 0:2

16e minuut.
Varjas heeft problemen om de bal te vangen. Nikologiannis is nu in balbezit. Nikologiannis passt de bal in één keer door. Kalvos rent richting de bal. Kalvos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Boghossian Team 0:3

17e minuut.
Kastelic met een snelle inworp. Nalić is nu in balbezit. Nalić geeft een lange en hoge pass. Nikologiannis is nu in balbezit. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap. Moisoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Moisoiu trapt de bal weg. Kastelic rent richting de bal. Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Cemović is nu in balbezit. Cemović geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sárközi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalvos rent richting de bal. Kalvos schiet op doel. Moisoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zalavári is nu in balbezit. Zalavári geeft de bal voor. Driesen kopt de bal weg. Liber bereikt de bal nog maar net als eerste. Liber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Waters speelt de bal door. Cemović is nu in balbezit. Cemović met een sublieme pass. Nikologiannis is nu in balbezit. Nikologiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zalavári passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toma de bal. Toma met een sublieme pass. Liber bereikt de bal nog maar net als eerste. Liber schiet op doel. Davila bokst de bal weg. Driesen is nu in balbezit. Driesen haalt uit met een fantastische trap. Davila probeert wanhopig de bal te grijpen. Raniszewski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sárközi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalić onderschept slim de pass. Nalić geeft een hoge lob. Nikologiannis maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Sütöri de bal onder controle te krijgen. Moisoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clotten kopt de bal weg. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Boghossian Team 0:4

37e minuut.
Rabóczki geeft een hoge lob. Inworp. Cemović met een snelle inworp. Kastelic rent richting de bal. Kastelic geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Clotten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárközi is nu in balbezit. Kalvos verovert de bal door een tackle van achteren. Kalvos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Boghossian Team 0:5

41e minuut.
Rabóczki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cemović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 74%, Boghossian Team 26%.
Gerecse FC - Boghossian Team 0:5

46e minuut.
Raniszewski geeft een hoge lob. Driesen is nu in balbezit. Cemović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cemović krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Inworp. Zalavári met de inworp. Cemović speelt de bal door. Kalvos is nu in balbezit. Kalvos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalvos rent richting de bal. Kalvos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Moisoiu speelt de bal door. Varjas probeert de bal met de borst te controleren. Kastelic is nu in balbezit. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cemović geeft een lange en hoge pass. Kalvos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Boghossian Team 0:6

52e minuut.
Dolfini komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nalić met de inworp. Kalvos controleert de bal met de borst. Kalvos haalt uit met een fantastische trap. Daar is Varjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Cemović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemović passt de bal met de wreef. Dolfini rent richting de bal. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Moisoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalvos kan de bal niet met de borst controleren. Kalvos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cserjés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserjés passt de bal zonder na te denken. Zalavári probeert naar een medespeler te passen. Driesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Driesen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cemović speelt de bal door. Sütöri rent richting de bal. Kalvos rent richting de bal. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Moisoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic passt de bal in één keer door. Nalić rent richting de bal. Nalić geeft een hoge lob. Dolfini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Raniszewski geeft een lange en hoge pass. Dolfini controleert de bal met de borst. Kastelic is nu in balbezit. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sárközi speelt de bal door. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic geeft de bal voor. Dolfini rent richting de bal. Dolfini draait met de bal, schiet en ... Moisoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cemović probeert naar een medespeler te passen. Kalvos rent richting de bal. Kalvos draait met de bal, schiet en ... Moisoiu bokst de bal weg.

86e minuut.
Kastelic speelt de bal door. Dolfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfini passt de bal in één keer door. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Raniszewski onderschept slim de pass. Raniszewski geeft de bal voor. Dolfini kopt de bal weg. Kalvos heeft problemen om de bal te vangen. Kalvos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Nalić geeft de bal voor. Rabóczki is nu in balbezit. Rabóczki passt de bal met de wreef. Kastelic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Moisoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalvos is nu in balbezit. Kalvos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - Boghossian Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 76%, Boghossian Team 24%.
Gerecse FC - Boghossian Team 0:7