Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conan Barbarian Fc Sikoku
Zsolti8 Tactiek bt
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 8
54.4 gemiddelde waardering 47.7
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy onderschept slim de pass. Vardy speelt de bal door. Dorr rent richting de bal. Dorr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lamoral geeft een hoge lob. Porato heeft problemen om de bal te vangen. Jenei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jenei moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jenei schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conan Barbarian Fc 37%, Sikoku 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Conan Barbarian Fc - Sikoku 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moody zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayramlı probeert naar een medespeler te passen. Moody is nu in balbezit. Moody geeft een lange en hoge pass. Moxat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dorr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostoja verovert de bal door een tackle van achteren. MacRobbie rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Sikoku 0:1

50e minuut.
MacRobbie rent richting de bal. Dorr is nu in balbezit. Rúra rent richting de bal. Dorr onderschept slim de pass. Dorr schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Stodolny geeft een lange en hoge pass. Redknapp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turbatu rent richting de bal. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Conan Barbarian Fc - Sikoku 1:1

77e minuut.
Ventrella met een snelle inworp. Rúra is nu in balbezit. Rúra passt de bal zonder na te denken. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Redknapp met een sublieme pass. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vardy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vardy kan niet meer verder spelen.

84e minuut.
Inworp. Stodolny met de inworp. Hustveit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera onderschept slim de pass. Petera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Porato is nu in balbezit. Porato speelt de bal door. Klungelig pakt Turbatu de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Kölcsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Sikoku 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conan Barbarian Fc 37%, Sikoku 63%.
Conan Barbarian Fc - Sikoku 2:1